2010-09-16
 16:50:14

Vill åka bort..

Ja, jag vill åka någonstans innan snön tränger sig på :) Härligt när man har barn, då har man ju alla anledningar till att åka överallt så som Kolmården! Åhh, vad jag vill åka dit. Kikade vad det kostade att åka dit och bo en natt för två vuxna och barn under 1 år, skulle gå på nästan 4000 :- och det tycker jag är lite väl saftigt :S Fast å andra sidan, fasiken vilka upplevelser man får vara med om där.. Var där när jag var liten, kommer bara ihåg delfinerna ;)

Nä, men det skulle vara härligt att åka på en familjesemester. Dock är ju Novalie för liten för att komma ihåg saker och ting när hon blir äldre men vadå, man kan ju åka fler gånger ;) Men nu ska vi ju flytta och hålla på så det blir nog ingen mer semesterlycka i år inte. Får planera in till nästa sommar istället, då SKA vi åka till Kolis ;)


Sandra

Okej det var ju nte alls farligt dyrt :) Det låter som en toppen ide :) lär väl vänta lite till innan man börjar träna läste nått om att mag musklerna ska hitta tillbacka till varandra och så vidare:) PUss



PUBLICERAT: 2010-09-16, 18:29:17 | URL: http://ssmekstrom.blogg.se/
Rebecca

Nåt som är mycket roligare och dessutom mycket billigare är eskilstuna zoo :D



Vid högsäsong kostar det 1797 kr för två vuxna och två barn att bo i en stuga en natt dessutom ingår entren till djurparken i två dagar ..... det är värt att tänka på iallafall :)



PUBLICERAT: 2010-09-17, 11:18:03 | URL: http://minvardagsommamma.blogg.se/
Anonym

ja säger sattsa på high chaparall sviin billigt å hur roligt och mysigt som helst det komemr bli våran semester många år framöver=D



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: