2010-05-31
 21:21:30

Ny mobil

Idag kunde jag äntligen hämta ut mobilen efter allt krångel som vart. Mycket nöjd! Den är rätt komplicerad och kommer ta tid att lära mig skriva på den, haha. Men den är jätte fin :)

Efter att jag hämtat ut mobilen så gick jag till mamma en stund, där var också brorsan och Neo. Var där i någon timme, satt som vanligt på uteplatsen och njöt av värmen. Jag gick hem en sväng och gjorde klar mammas lite försenade Mors dag present :) Kim följde med dit när vi skulle lämna den, hon vart jätte glad. :) Det var en liten bok som man fyller i själv, klipper och klistrar osv. Jätte fin! Den kan köpas » här « till ett bra pris. Det finns även Pappa böcker och "Min älskling" böcker som man kan ge bort. Mys! En riktigt bra present.

Efter besöket hos mamma gick jag och älskling och köpte pizza (ja, vi har löst problemen. tack och lov) och myste framför en dokumentär som fick mig sådär blödig som vanligt. Resten av kvällen blir det bara att slappa, är så jäkla trött på kvällarna nu. Men det är väl bra, sover så bra på nätterna då också. Hoppas ni haft en bra helg..

2 dagar kvar till beräknad förlossning ♥

2010-05-30
 15:23:22

Mors dag

Grattis underbara mamma på mors dag! ♥

2010-05-29
 17:07:45

Slut som människa

Känns som jag är sjukt bakfull. Huvudet värker och illa mår jag.. Har sovit ett par timmar, hur skönt som helst. Skulle kunna fortsätta men då lär jag vakna och vara jätte pigg i natt istället. Mamma ringde och ville att jag skulle komma dit och äta lite tårta, vart tydligen massor kvar sen igår. Går dit om ett tag..

Känns lite bättre efter att ha pratat med människor som förstår mig. Det är inte alltid lätt att inte veta om det är ens eget fel men det är det ju faktiskt inte. Jag har ju inte gjort någonting fel alls.. Men får man ofta höra att det är "mitt fel" så börjar man ju snart tro det.. Jag vill att Novalie ska komma ut nu, vill gosa med henne och glömma resten av världen för ett tag. Jag vill ha min go tös här hos mig.. Hoppas hon kommer snart, mamma längtar!! ♥

Ikväll är det crusing på stan, synd för dom som ska dit att det regnar så mycket. :/ Själv blir man hemma, första året på flera år som jag hoppar över crusing och alkohol. Men det känns bra! Härligt att vara nykter också. Man har ju i alla fall lärt sig att alkohol löser inga problem, dom försvinner bara för stunden. Marina kom hem till mamma när jag var där i förmiddags, vi gick och åt tillsammans på Östens pärla. Var ett ståhej på stan, Sibel (från Idol vet ni?) var där och sjöng en sväng med. Orkade dock inte stå och titta så hörde bara början. Tog inget kort heller, kändes så tattigt att stå med kameran där som en liten tjej :P Hon är ju ingen idol direkt *haha*

Nä, så var det med det. En jävla sketen helg, that's for sure. Tur det kommer flera..
Hoppas ni andra mår bra och får en trevlig kväll.
2010-05-29
 14:12:12

Olycklig

4 dagar kvar till beräknad förlossning och jag har fått legat med ovisshet hela natten om jag ska få spendera tiden på förlossning och BB ensam. Jag låg bara och hoppades på att hon INTE skulle komma ut inatt, då vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Hur kul är det att känna så? Att inte ens kunna känna tillit längre. Brukar inte skriva om sånna här problem i bloggen men skönt att göra det. Jag är så jävla ledsen, besviken och framför allt förbannad. Jag känner mig ensam, så jävla ensam. Varför ska allt hända nu, såhär nära förlossning?
Jag vill inte finnas just nu, ett tag ville jag inte att graviditeten skulle vara sann. Timmar av ångest i natt, tårar som sprutade i 3 timmar. Försökte sova eftersom jag bara fått 2,5 timmes sömn. Lyckades efter många försök, låg mest och vred och vände på mig. Mådde illa (en oro illamående) och var allmänt ångestfylld. Kändes som mitt hjärta gick i tusen bitar. Tankarna snurrade så mycket så jag vart yr..

Jag kan med ett ord beskriva hur jag känner mig nu; obetydlig

2010-05-29
 09:48:05

.....

Har ni varit så ledsen någon gång så att det värker i bihålorna efter?
Det har jag.........
2010-05-29
 00:37:14

50års kalas

Hemkommen från mammas 50 års fest för ungefär 2 timmar sedan. Man kände ganska direkt när man kom hem att man vart uttråkad. Men jag orkade inte sitta kvar där, vart rätt trött. Men vart den tröttheten tog vägen när man kom hem vet jag inte.. Det var i alla fall jätte trevligt där, gott med tårta ;) Men nu är jag ensam för (som vanligt) kan inte Kim dricka utan att fortsätta med att gå ut. Det var rätt väntat. Synd om det skulle bli så att jag måste åka in, har ju helst en nykter (och pigg) fästman med mig in. Men orkar inte tänka på det, känns bara så jobbigt och tråkigt att vara ensam. Händer det något så är det ju så.. (Bittra lilla jag)

Jag ska väl försöka sova snart, får se hur det går. Hungrig är jag men orkar inte äta nu.. Mår lite illa och har små ont i magen. Men har ju mått illa i stort sett hela dagen men det släppte på eftermiddagen. Vart även riktigt j*vla sur idag. Ni vet att jag väntat på min nya telefon länge. Beställde den först den 9e maj, då var den slut på lager. I onsdags skickade dom äntligen den och jag räknade med att få den igår. Dock så stod det, där man kan följa paketet på postens hemsida, att den blivit fel sorterad. Den hamnade alltså på Coop Extra istället för Konsum Enen (ligger 5 minuter ifrån varandra med bil) .. Ja, då antog jag att Coop skulle skicka det till Enen istället bara. Men så enkelt var det ju självklart inte.. Åkte först till Enen och kollade om dom fått in den men icke, hon sa att det verkade som den låg kvar på Coop. Åkte till Coop Extra för att hämta ut den MEN vad tror ni händer då? Jo, dom skickade tillbaks den till Örebro!!!! Fy fan vad sur jag vart. Varför skickar man tillbaka den ända till Örebro när den var i rätt stad, skulle bara till en annan Coop butik ?? Dom hade mitt nummer och min adress, svårt att ringa och fråga om jag vill komma och hämta den på Coop Extra eller vänta till nästa vecka och hämta ut den på Enen? Idioter, säger jag bara.. Vart så sjukt less, speciellt när man väntat på den i flera veckor..
Hata posten.. JA!

Ne, nu ska jag väl lägga mig i sängen och försöka sova.. Hoppas ni sover gott!


Fina mamma :)


Min mogna bror och Wedde


Kusin Fredrik


Tjockis jag, mamma och mustasch*stava* Kim


Mamma är glad :)


Bålen som såg extremt god ut, tyvärr fick jag inte smaka just denna
men det fanns en alkoholfri också ;)


Visst ser jag glad ut? Haha.. Kolla korvfingrarna och magen :p


Födelsedagssång :)


Fina Marina och bror som alltid ska vara flumm :p


Johanni, se på hennes vackra ögon :)


Tyvärr fastnade jag inte lika bra på kort som alla andra men denna bjuder jag på ändå :p
Drygt och se hur tjock man blivit överallt - ansiktet på detta kort då.

2010-05-28
 11:12:22

Ont..

Inatt har inte varit en bra natt. Har dock sovit men inte bra. Vaknade i vanlig ordning klocka 4 imorse, hade så jäkla ont i kroppen. Mina fingrar värker och likaså mina ben och fötter. Jag mår illa också :( Känner mig trött i ögonen men kan inte sova mer.. Funderar på att plocka ihop lite här hemma så man slipper se te.x disken stå på köksbänken när man har en diskmaskin. Men orken då? Var är den? Nya sängen var lite väl hård för mina ömma höfter, skulle haft en tjockare och mjukare bäddmadrass. Kunde knappt vända mig inatt men den blir nog bättre sedan när jag inte har foglossning. Dessutom kanske den blir mjukare med tiden..

Idag har ju mamma sin stora 50 års fest också :) Ska bli kul. Eller ja, jag kommer nog inte vara där så jätte länge. Haha.. Men gott med tårta och trevligt med sällskap.

I vilket fall som helst ska jag försöka få någonting gjort nu. Ha en bra dag.
Får se om jag skriver mer idag eller imorgon :)

2010-05-27
 22:28:42

Vecka 40

Glömde bort att jag går in i vecka 40 idag ;) En liten uppdatering:

Du är på dag 274 av 280. (97,9%)
Du har 6 dagar kvar till beräknad förlossning.

Kroppen:
Förlossningstidpunkten är nådd och värkarna kan nu förväntas att börja. Det är vanligt att man som förstagångsföderska går över 40 veckor, man anses inte vara överburen förrän efter vecka 42. Skulle det dröja längre övervakas fostret noga och man blir ofta igångsatt. Exakt vad som gör att förlossningen startar vet man inte. Det är troligen barnet som sätter i gång den. Många funderar över om det är möjligt att sätta i gång förlossningen själv genom att springa i trappor eller äta speciell mat. Det finns dock inget sätt att själv tvinga i gång förlossningen, utan barnet kommer när det är klart. Förlossningen sätts bara i gång på sjukhuset om det finns någon medicinsk anledning, till exempel att du har högt blodtryck. Trycket från barnets huvud mot livmoderhalsen kan påskynda förlossningsstarten. Trycket gör att det utsöndras oxytocin, ett hormon som signalerar till livmodern att den ska dra ihop sig. När livmodern drar ihop sig allt oftare och starkare, trycks barnets huvud ännu mer ner mot livmoderhalsen. Den ger efter så småningom och börjar öppna sig.
Det kan hända att trycket blir så stort att fosterhinnan riskerar att spricka, vilket gör att fostervatten börjar rinna ut. Kontakta då alltid förlossningsavdelningen för vidare information och omhändertagande. Om man mår bra och inte fått värkar än kan man få åka hem igen.

Barnet:
Fostervatten byts ut var tredje timma och produceras på nytt ända tills barnet är fött. Om det däremot finns mekonium i vattnet kan det vara en signal om att barnet är stressat eller inte mår bra och då får man stanna kvar för att kunna övervaka barnet.
Barnet är redo att möta omvärlden, 92 procent av alla barn föds mellan vecka 38-42.

2010-05-27
 22:24:28

Nya möbler

God kväll :) Jag kan säga att jag är helt slut nu. Vi har hållt igång från 10 imorse fram till.. ja, nyss typ? Vi åkte ju till Jysk imorse och letade säng. Åkte därifrån med säng, bäddmadrass, bäddsoffa(!), kuddar och lite smått. Tänkte att när vi ändå hade släpvagn och höll igång så åker vi till Ikea också. Där köper vi matbord med stolar och vardagsrumsbord eftersom vårat var fallfärdigt. Ja, det vart en hel del nytt alltså. Precis allt vi behövde :) Och kan säga att det känns så underbart skönt att ha fått allt gjort nu innan bebis kommer. Slipper man tänka på det.
Jag är super nöjd. Så nöjd som det bara går att bli. Men fy f*n vad slut jag är nu. Har inte gjort så jätte mycket idag men för att vara höggravid, ha ont och allt det där så vart det ändå en jobbig dag. Skruvade ihop vardagsrumsbordet och det var ju en miljon skruvar till det. Var ganska bökigt och jobbigt att sitta på golvet och få ihop det. Magen är ju så mycket i vägen som den bara kan bli :P Men det gick även om det tog sin stund..

Och självklart har jag knäppt bilder ;) För en gångs skull.. Sovrums bilden vart väl inte så bra men den får duga :) Det enda som fattas där inne nu är ett överkast till sängen men det är så grymt svårt att hitta. Vi har numera 180 säng istället för 120 ;) Så nu kommer man sova lite skönare. Dubbla bäddmadrasser också.. Underbart..

Ja, våran soffa gick på 500 kr. Den har kostat 5000 kr.. HALLÅ ELLER :) Vi hade grym tur. Vi kom dit 09.50 och då hade dom redan öppnat så självklart var de 2 sofforna som var på rean sålda redan. BUHU, jag fick nästan ångest då jag såg att sofforna kostat 5000 kr och över 5000 kr och var nu nedsatta till 500 kr. Det är alltså visnings exemplar och därför var dom billiga. Men turen var på vår sida och ena soffan ville inte köparen ha längre så då fick vi den!!! :D Även en bäddsoffa. GRYMT. Det var nog första och sista gången man lyckas göra ett sånt kap ;)

Nu har vi fått ihop allt i alla fall efter en hel del med skruvande. :) Efter att vi var klar med allt gick vi iväg en snabbis till mamma. Min moster & hennes fru har nämligen kommit hit nu ikväll så ville gå dit och säga hej :) Har inte träffat dom på... sjukt länge? Långt över 1 år i alla fall. Dom är från Göteborg :) Och imorgon har ju mamma sin 50 års fest också. Kul :) Hoppas man inte har så jätte ont men dit ska jag i alla fall.. Kommer bra med folk!

Ja och sen var jag övertygad om att mobilen skulle komma. Och ja, den kom. Men till fel utlämningsställe!! Den kom till Coop Extra (ligger i Vallhov, en bra bit ifrån mig) och skulle egentligen till Konsum Enen eftersom det ligger här och där hämtar jag alltid ut mina paket. Jaja, självklart skulle det krångla men det gör inget. Jag vet att den kommer imorgon åtminstone och jag har nog aldrig orkat suttit och pillat med den nu ikväll ändå. Jag är så trött så jag mår illa och längtar tills jag ska lägga mig i våran nya stora säng ;) Funderar på att duscha först men vet inte om jag orkar. Min rygg är fan helt pajj nu. Har så ont när jag går så det är sjukt.. Hoppas det gått över till imorgon! Har nog bara ansträngt mig lite för mycket idag. That's life! ;) Nu ska jag inte uppehålla er mer och här kommer lite bilder med. Sov gott mina kära vänner!

Ps. Ursäkta de dåliga bilderna.



Köksbord med stolar från Ikea


V-rums bord från Ikea, bäddsoffa från Jysk


OJ, vad skrynklig kappan är. Såg jag nu ;) Får stryka. Ursäkta ;)
180 sängen ifrån Jysk.


Min mage vecka 40 ♥


Novalies sovplats ;) Ska dock köpa nytt spjälskydd, passade inte riktigt in och var lite för kort.
Hello Kitty påslakan ;)

2010-05-27
 04:48:25

Illamående

...alltid lika roligt att vakna när klockan är snart 5 på morgonen av illamående :/ Ljust är det ute med så får hoppas man kan somna om igen..

2010-05-26
 20:14:58

Årets sommarplåga?

2010-05-26
 20:08:20

Uhmm, what'ya say?

Besöket hos BM gick super bra :) Allt såg jätte bra ut. Har nu gått upp 23 kg och självklart var hon tvungen att påpeka att jag kommer få "kämpa" med att gå ned i vikt sen. Nu kan jag inte direkt rå för att jag går upp men hade bara gått upp 1 kg på 2 veckor nu i alla fall och kan säga att det kilot är nog bara vätska. Jag orkar inte tänka på vikten nu, tar det när bebis är ute och man kan börja röra sig normalt igen. Just nu rör jag på mig efter vad jag klarar av helt enkelt. :) Jag har ju till nästa sommar på mig för denna sommar blir det inge gå i bikini :P

Hjärtljuden låg på 152(!!) nu men det var för att hon puttade så mycket på bebisen. Sist låg dom på 135. Hon har fixerat huvudet och sjunkit lååångt ned. Därav ilningarna jag känner av. Men annars så var allt bra :) Fick ny tid den 9/6 så får se om jag kommer då eller om jag fått vårt lilla ♥

Har varit grymt trött idag, haft lite ont i huvudet men det släppte efter att vi åt. Dagens måltid vart tacos. Gick snabbt och lätt att göra. Blir mycket god mat här hemma, vet inte hur längesen det var jag åt typ spagetti och korv :P Men det var ett tag sedan.. Kanske man ska börja variera sin kost lite mer.. Jaja.. Det är ju mat i alla fall och riktigt god mat ;) Kan ju lika gärna passa på för sen kommer man väl inte ha ork att stå och grilla var och varannan dag direkt. Hehe...

Imorgon kommer mobilen också :) Fick ett sånt där kollinr idag så jag kunde se. Spännande! Får hoppas den kommer tidigt, hehe. Men först Jysk och hittar vi inte vad vi ska ha där så åker vi till Ikea. Köper de billigaste resårmadrasserna och en rejäl bäddmadrass :) Blir väl 2 st 90 sängar antar jag. Hoppas det inte ser för klumpigt ut i sovrummet sen bara. Måste ju även ha lite nya påslakan och underlakan som passar större sängar. Det kanske man därimot kan fynda på Jysk.. Får se vad man hittar :)

Ne, det var väl allt för nu :) Ha en fortsatt bra kväll..


2010-05-26
 11:39:36

Barnmorskan

Mm, idag är det ju dags för besök hos barnmorskan som jag skrev igår :) Jag vaknade tidigt och kände mig pigg. Åt en rejäl frukost, tog en dusch och nu vart jag helt plötsligt super trött. Men ingen idé att lägga sig och vila heller, ska ju vara hos BM 13.30 och hinna göra mig i ordning innan dess. Bläää. Huvudvärk börjar jag få med. Men men, bara bita ihop och hoppas det går över snart. Man kanske blir piggare när man kommer ut senare..

Inatt har varit en bra natt, har dock vaknat flera gånger men inget illamående och inte haft speciellt ont. Skönt! Man kan behöva någon natt ibland sådär så man får sova "ordentligt". Härligt väder idag med, vet dock inte om det är lika varmt som det ser ut att vara. Tur man har en termometer man kan kika på så man vet hur man ska klä sig :)

Sitter och uppdaterar min hotmail typ 1 gång i timmen för att se om jag fått något mail från netonnet angående min mobil. Så kom jag på alldeles nyss att dom skrev ju faktiskt att även om dom skickar ut mobilen på förmiddagen så får man inte bekräftelsemailet på att de skickat ut förns på eftermiddagen :P Lite onödigt! Haha..
Får se om den skickas idag *hoppas*

Nä, nu ringer snart Marina så lika bra att avsluta här :) Skriver mer i eftermiddag/kväll hur det gick hos BM.
Ha en jätte bra dag!

2010-05-25
 20:06:05

Ont i ryggen

Undra vart denna dag tog vägen då? :) Började i alla fall dagen med att gå och först träffa några goa vänner som satt på Lasses och fikade. 10 minuter senare gick jag och mötte Emma för att ta en fika med henne :) Mycket trevligt! Sen kom mamma ner på stan, vi gick runt och kikade lite men hittade inget speciellt. Jag köpte en ny mascara bara.. Sen på vägen hem så fick jag värsta ilningen i underlivet, FY FAN vad ont det gjorde. Svartnade en sekund för ögonen. Blää! Men läste på nätet att det kan bli så när hennes huvud sjunker ner. Hur mycket mer kan det sjunka??? Ja, fy attan vad ont det gjorde.. Vilade en snabbis hemma hos mamma innan jag fortsatte konka mig hemåt. Väl hemma så hade älskling precis kommit hem :) Vi åkte och storhandlade och just nu grillar han kyckling och potatisgratängen står i ugnen. MUMS! Ikväll blir det bara massa mys med ♥
Har även köpt jordgubbar som jag tänkte snaska på lite senare..

Imorgon är det dags för barnmorskan igen :) Har tid 13.30 men blir nog inte att Kim är med denna gång. Dels för att han kanske måste gå på ett obligatoriskt möte och sen ska vi på lagerrensningen på Jysk på torsdag och då har han tagit ledig. Så kanske lika bra att han är kvar på jobbet. Händer ju inget annorlunda hos BM imorgon än alla de senaste gångerna.. Om mamma lånar bil så kanske hon kan följa med dit så slipper jag gå i alla fall..
Får se hur det blir :) Ska även träffa Marina imorgon eftermiddag när hon har slutat skolan. Var ett tag sen!

Och på torsdag är det ju som sagt lagerrensningen. På fredag har mamma sin 50 års fest så hela denna vecka är fullspäckad :) Skönt det! Får se till att planera massor nästa vecka också så den också går fort ;) Har man riktig tur så kanske man har en bebis då. HOPPAS!!!! Jag ska försöka uppdatera varje dag och när ni märker att jag inte skrivit på kanske 1-2 dagar så VET ni att jag har åkt in. Kul, va?? :) Kan ju vara spännande att veta, hehe..

Nu ska jag göra klart det sista med dukningen och maten. Ha en bra kväll!

2010-05-25
 12:23:22

1 år ♥

2010-05-25
 11:06:27

Beställt

Carat Lace Tube Top SEK 259, Vero Moda - NELLY.COM

New Nikoline 3/4 Leggings SEK 49, Pieces - NELLY.COM

King Jersey Pants SEK 179, Vila - NELLY.COM

Lite mysiga sommarkläder som nog är riktigt sköna :)
Egentligen gillar jag inte "harems byxor" så mycket men jag kommer ju inte rasa ner i vikt
med en gång så ett par slappa byxor kan nog vara grymt skönt i värmen med ett par snygga gladiatorsandaler.

2010-05-24
 11:40:12

Hej och hå

Nu har det varit dött i bloggen ett tag :) Men har varken haft ork eller lust att skriva. Men slänger in ett inlägg nu..
Sitter i sängen fortfarande, fast det är så fint väder. Men jag är så LAT idag, har lite ont också så jag vill nog bara ta det lugnt. Går kanske hem till mammi en sväng sen och sitter på hennes uteplats ett tag. Har lite förvärkar till och från men inget mer än så.. Ja, förutom alla andra plågor som att det trycker på ner mellan benen och sendrag i ljumskar och vader :P Men jag står ut. Vill bara att dom "riktiga" värkarna ska sätta igång snart.
Men nu är det inte långt kvar! Bara 9 dagar, nu har vi gått ned på ensiffrigt. Hihi! Tänka sig att nästa onsdag har vi våran BF dag. ♥ Jag är så nervös samtidigt som jag längtar så sjukt mycket så det finns inte ord för det..
Har en vän som åkte in igår kväll/natt. Fått lite uppdateringar om henne.. Längtar tills jag får veta mer! :) Jag är så grymt avundsjuk men jätte glad för deras skull. Jag håller alla tummar och tår på att allt går som det ska.

Mhm, annars då .. Förutom att vänta med spänning på Lindas bebis så ska man väl försöka få någonting gjort.
En dusch kanske. Tog ett bad igår kväll, fy vad badkaret har blivit litet ;) Tss! Eller är det jag som blivit stor?? Haha.. Trångt var det.. Blir inget mer bada tillsammans med Kim förns man blivit lite mindre iaf, då måste jag nog ligga uppepå honom. Hahah! Knappt så vi får plats tillsammans i duschen längre. Men vad gör det, snart är det "över" och vi kan gå tillbaka till det normala.. Typ.. Nästan ;)

Vi åkte och fiskade en gång till, efter det senaste inlägget. Då vart det i skogen i Storvik. Men sjukt varmt var det! Satt i solen nästan hela tiden och höll på att avlida. Vi åkte hemifrån runt 11.30 tiden, åt på American take away med ett gäng bakfylle huvuden och åkte sedan vidare för att fiska. Kom hem runt 18.30 tiden på kvällen. En hel dag ute! Oj oj, det tog på mina krafter. Inge fisk vart det heller.. Men det var ju inget ovanligt :P

Sen har det inte hänt så mycket mer. Nu väntar vi tills Jysk har sin lagerrensning så vi kan åka dit. Och jag väntar på min nya telefon som kommer på torsdag eller fredag hoppas jag :) Det är riktigt skönt att ha saker att se fram emot så dagarna går lite snabbare. Då säger det bara vips så är det ny vecka. Och denna gång blir det ju faktiskt vecka 40(!!!) Herregud.. På onsdag är det dags för barnmorskan igen också. Hoppas det blir sista gången ;)

Ne, nu lär jag ta tag i den här dagen och dra upp persiennerna och sluta lata ;) Ha en underbar dag!!
2010-05-21
 18:11:26

Fiskat

Trots det dåliga vädret med regn och rusk följde jag med och fiskade :) Använde mitt alldeles nya rosa fiskespö. Hehe! Gick jätte bra att kasta, misslyckades kanske 4 gånger av alla 40 man kastade ut. *Nöjd* Det är ju ganska bra för att vara bland de allra första gångerna. :) Men vi var bara där i ca 3 timmar. Hann med att grilla lite också.
Men vi ska förmodligen(?) ut och fiska imorgon också.

Anna har ju fest ikväll också, hade tänkt gå dit men nu vet jag inte. Är så sjukt trött så jag skulle kunna sova hela kvällen och natten nu. Fick en så sömnlös natt inatt så.. Jag vet inte om jag orkar att sitta med massa folk och vara social samtidigt som man känner sig som en zombie. Har ingenting att ha på mig heller och verkligen NOLL lust att stå och göra sig "fin" .. Tja, det lilla som går att göra någonting åt. Haha! Men Kim ska dit i alla fall.. Känns som man suttit ensam dom senaste helgerna.. Men men..

Här får ni några bilder från idag, var tvungen att ta dom med mobilkameran då digitalkameran inte ville slå på :/
(Minneskortet sitter i vår digitala ram, kanske är därför)







(en suddig bild på Malin)





(står "hoppas inte bryggan sjunker") ;)


(en suddig bild på Anna)

2010-05-21
 11:33:49

Congrats

God morgon :)
Hoppas alla har sovit gott. Det har inte jag gjort! Drömt massa knasigt och vaknat hundra gånger av illamående och sura uppstötningar. Det hjälper inte att magen sjunkit, dom är fortfarande kvar. Men tror det beror på att hon trycker upp rumpan, men jag vet inte. Jobbigt är det i alla fall! :/ Somnade om en stund efter att älskling åkt till jobbet, det var skönt. Han ringde dock och väckte mig men gjorde inte så mycket. Nu ska jag bara bestämma mig för om jag ska följa med och fiska idag eller ej. Fisket imorgon blir inställt, tydligen, så vi/dom tar det idag istället.

Annars vet jag inte vad som händer idag, inget vidare väder direkt heller. Skulle vara skönt att komma bort lite, är ju faktiskt ganska rogivande och trevligt att åka iväg sådär med några man känner :) Avslappnande, liksom.
Jaja, det visar sig..

Har inte så mycket mer att skriva om nu men ha en jätte fin dag!



Jag vill också säga Grattis C&O, det var så härligt att höra! Är grymt glad för er skull :) ♥
Kände med C hur lättnaden kom när hon fick se att sin lilla skatt mår bra. Efter att ha varit orolig måste det vara en otrolig lättnad. Nu har ni varit med om det näst bästa som kan hända er - det allra bästa händer om några månader. ;)


2010-05-21
 11:23:00

Dagens skratt:

http://www.aftonbladet.se/wendela/article7161034.ab?sms_ss=facebook

2010-05-20
 22:28:15

Vecka 39

Du är på dag 267 av 280. (95,4%)
Du har 13 dagar kvar till beräknad förlossning.

Kroppen:
Bestäm dig för att du är klar att föda ditt barn! Nu är du klar med förberedelser och du är redo. Känslomässigt känner man ofta blandade känslor, man är otålig samtidigt som man kan känna rampfeber.
Livmodertappen har i regel börjat mogna och mjukats upp för att underlätta förlossningsarbetet, i vissa fall försvinner den helt. Slemproppen kan lossna, men det är ingen garanti att förlossningen är på gång. Om den lossnar i tidigt skede kan den till och med återbildas. Slemproppen bildas i vecka fyra för att skydda ingången till livmoderhalsen. Den kan vara alltifrån genomskinlig i en geléaktig konsistens till brun-, röd- eller grönfärgad. Den kan även komma ut i små omgångar och vissa märker inte ens av den.

Sover du oroligt och vaknar ofta? Det gör de flesta kvinnor. Det sägs att det här är kroppens sätt att förbereda sig på vad som komma skall – ett barn som vill äta dag och natt.

Många kvinnor säger att de inte känner sig på topp under de sista veckorna. Det är normalt att känna sig instabil och ha humörsvängningar. Du kan börja grubbla, vara lättirriterad och känna det som om du inte får något gjort. Andra kvinnor får en energikick. Det är inte ovanligt att kvinnor runt den här tiden börjar storstäda huset, sätta igång med storbak eller laga massor av mat. Det kan vara bobyggarinstinkten. Du vill helt enkelt att hemmet ska vara i toppskick innan barnet kommer.

Barnet:
Det duniga hår som hittills täckt barnets hud försvinner och hudens rynkor är utslätade. Barnets avföring "mekonium" som samlats i tarmarna består av en blandning av lanugohår, gallpigment, utsöndringar från matsmältningssystemet och celler från tarmväggen. Barnet förbereder sig att födas genom att samla på sig extra mycket energi för att klara sig under förlossningen och de första levnadsdygnen innan mjölkproduktionen kommit igång.

De flesta barn har nu huvudet nedåt och hakan in mot bröstet. Det här läget kallas för kron- eller hjässbjudning och är det vanligaste förlossningsläget.
Vid det här laget är det lite tystare i magen. För det första har barnet inte mycket plats att röra sig på inne i livmodern. Rörelserna känns mer som knuffar eller stötar. För det andra sover ditt barn mer för att samla kraft att växa och utvecklas.

2010-05-20
 22:09:02

Längtar

Vet ni vad jag längtar till? (Förutom bebben såklart)
MIN NYA MOBIL! Jag vill ha den nu nu nu .... Den kommer någon gång under nästa vecka ♥

2010-05-20
 19:31:31

Åska & regn

Ja hörrni ni ni :P Idag vart det rejält med regn och åska. Fy! Jag hatar åska men det gick bra ändå. Luften vart så mycket bättre efteråt .. Men känns kvavt igen nu, blää. Måste ha balkongdörren öppen så nu får Sessan vara ute, hennes sår har inte läkt helt och hållet än. Eller vad vet jag, det kanske är läkt :P Det ser i alla fall jätte fint ut och det är 8 dagar sedan vi steriliserade henne nu. Tror ni det går bra att hon är ute ? :)

I alla fall.. Jag gick till mammsen, som vanligt, i förmiddags. Följde med henne ned på stan ett tag men höll på att avlida! Fy fan, det var den värsta äckligaste värmen någonsin! Både varmt och kvavt på samma gång, inte okej! :P Åt en glass på Selmas uteservering och gick sedan hem. Kim städade när jag kom hem, skönt att jag slapp torka golven och grejer. Får sååå ont efteråt! :( Men nu är det städat och fint här i alla fall.. Nu har han åkt och fiskat med Patrik & Anna, jag velade fram och tillbaka om jag skulle med eller inte men jag spar mig. Vi ska åka och fiska på lördag ett helt gäng så jag följer med då istället.. Får se när han kommer hem ikväll.

Själv så satt jag mig och grillade i min ensamhet. Korv med bröd :P Fick i mig 4 st!! Det trodde jag inte. Kan bero på att jag alltid dricker så sjukt mycket när jag äter och drack ingenting nu. Man blir ju riktigt mätt om man häller i sig vatten eller liknande till maten. Fast å andra sidan, det är ju bara bra om jag dricker också när jag har såhär mycket vätska i kroppen plus att man svettas som en kossa på en sommaräng!

Hoppas ni haft en bra dag idag :) Kolla klänningen mamma köpte till lillan idag ♥

2010-05-19
 21:49:33

Tröttis

Fortfarande trött. Men jag somnade bredvid Kim i sängen i typ 2 timmar tidigare idag. Blir väl att slå på "Alvin & Gänget 2" till man lägger sig :) Idag köpte jag sån där Semper(?) modersmjölkersättning i alla fall. Så nu står det i skafferiet och hoppas att aldrig behöva användas :P Resten får köpas när man fått in nya pengar..

Ja det har ju inte hänt så mycket mer idag. Hoppas ni haft en bra dag!

Ps. Vecka 39 imorgon ;)
2010-05-19
 09:14:05

Ont!

God morgon. Jag skulle kunna sova flera timmar till, är helt slut. En natt som inte var rolig alls, vaknade flera gånger och hade så ont i höfterna. Eller ja, jag har ju vaknat i stort sett varje natt av att det gör ont när jag vänder på mig men det är lite värre nu. Och ljumskarna ska vi inte prata om, kan knappt sära på benen när jag ska ta mig upp ur sängen. Fy f*n vad ont det gör. Hoppas det släpper lite under dagen..

TACK för alla fina tips igår :) Där ser man att man glömt lite saker, hihi. Flera som skrev nässug, blää. Men dom ska tydligen vara bra så får skaffa en sån med. Som Johanna skrev, det är läskigt i början men man vänjer sig. Bättre det än att hon inte kan andas i alla fall. Ja men som sagt, tack så mycket :) ♥

Idag skulle jag egentligen ha gått ned på stan och fikat med Emma, en tjej som har BF dagen före mig :) Men jag orkar inte, antar att det är sånt här man får räkna med på slutet - att man inte orkar alla gånger. Har hållt igång varje dag nu i värmen och det slår väl tillbaka lite grann att man inte vilar mer. Jag skulle verkligen behöva städa också men får ta det när kroppen orkar. Började igår men gick till affären runt 11.30 och sen förbi mamma och där vart man kvar. :) Eller ja, vi traskade ned på stan. Kom inte hem igen förns runt 17 tiden och då var jag helt slut så då fick städningen vänta.. Vart inget vidare väder idag heller, kanske är därför man slappnar av mer och känner att man faktiskt behöver vila :P En annan får ju så dåligt samvete när jag sitter inne en het solig dag.

Ligger i alla fall just nu i sängen och magen kurrar. Lär väl kliva upp och göra frukost. Kände det imorse när jag vaknade runt 4 tiden att jag var så hungrig. Men hade ingen lust att kliva upp och äta då, direkt. Ville bara somna om så jag slapp känna av foglossningen eller vad det nu var som gjorde så ont.

Hoppas ni får en jätte fin dag trots det dåliga vädret (alla kanske inte har dåligt väder idag) :)
Skriver mer senare..

2010-05-18
 13:27:46

Lista

Kolla på denna och kommentera om ni ser att någonting fattas ;)

√ Kläder (Stl 50-68) - Klänningar, Bodys, T-shirt, Byxor, Blöjtrosor, Strumpbyxor, Strumpor
√ Blöjor (Olika kilon)
√ Nappar
√ Nappflaskor
√ Barnolja
√ Barnschampoo
√ Tvättlappar
√ Snuttefiltar
√ Plädar

√ Skötbord
√ Spjälsäng
√ Vagn
√ Barnbilstol
√ Påslakanset (Både vagn & spjälsäng)

Ska köpas:

→ Febertermometer
→ Alvedon
→ Puder
→ Salva

2010-05-18
 13:18:11

"Tankarna far runt omkring"

Hej på er! Lika fint väder idag med :) Höll på att smälla av när jag gick ut efter 11 tiden, tog på mig ett linne och en lite tjockare tröja över eftersom jag inte visste exakt hur varmt det var. Och fy fasiken, hade räckt gott och väl med bara ett linne. Sitter just nu på mammas uteplats (som alla andra dagar) och pustar som en valross i värmen. Tur att det finns parasoll och skugga här men det är ju bra varmt i alla fall. Och så klagar man idag igen. ;) Har hört att det ska bli rekord sommar och jag är ju en sån som inte klarar av alltför varmt. Att ligga på stranden och steka i 30 graders värme är absolut ingenting för mig. Men i sommar blir det ingen strand så det behöver jag inte fundera på. Hehe! Om Kim åker och fiskar på ett badvänligt ställe någonstans så kanske man följer med för att få doppa sig åtminstone. Kommer bli sjukt jobbigt att sätta igång med träningen i sommar om det nu blir så varmt så man håller på att avlida.

Jaja, det visar sig :) Blir mycket hemma träning också så. Vad ska ni göra i sommar? Jag hade velat åkt till Göteborg och gå på Liseberg igen men det blir ju tyvärr lite svårt. Nästa år, kanske :) Får se, någonting lär man väl ska hitta på. Furuvik blir det i alla fall, vi har ju Neo som anledning att göra saker. Han behöver ju också underhållas och få göra saker så det ska bli jätte kul. Jag vill även åka till te.x Kålmården(?) eller något liknande. Får se vad vi hittar på för skoj. En sak till som blir roligt att få barn själv är att när hon är lite större så kan man gå på cirkus och åka iväg och göra massa roliga saker som man själv älskade när man var liten :) Det längtar jag till!!

Kan ingen komma hit med en glass åt mig? :) Det vore snällt. Gärna en mjukglass med kolasås toppning. Heheh! En sån åt jag igår, fy vad gott det är när det är såhär varmt. Jag tror jag ska härma Linda och åka iväg och köpa jordgubbar i eftermiddag :) Det lät så gött. Kanske göra choklad doppade gubbar och mysa med älskling?? ;) Lite romantiskt sådär..
Vi har ju inte så mycket mer ensamtid tillsammans så nu vill jag verkligen passa på. Jag har så sjukt dålig fantasi så om ni har ork och lust så släng gärna in en kommentar med förslag på hur man kan spendera lite tid tillsammans, bara han och jag :) Förutom bio och kolla på film. Det vore toppen, behöver verkligen lite hjälp på traven för min fantasi är som sagt SJUKT kass. Likaså hans, frågar man vad man kan göra så vet han ungefär lika mycket som jag. Hehe!

Ska hem och städa lite senare också, behövs verkligen. Jag vaknade även kl 4 imorse och fick torka upp stora högar av spyor efter Sotis :/ Han verkade inte må nå bra heller för han låg inne i garderoben och sov vilket han aldrig gör. Han har sin sovplats i sovrummet bredvid oss som han jämt sover på. Så jag vet inte om han lyckats stoppa i sig något dåligt, förmodligen.. Han kommer ju in med både det ena och det andra i munnen. Nä, dags att köpa avmaskningsmedel också. Sen blir det vaccination på båda katterna .. Vill inte att något ska hända mina sockertoppar!

Nu ska jag göra annat - typ fortsätta att sitta och fläska i värmen ;) Ha en underbar dag!
Ps. Ni kan väl vara lite roliga att lämna kommentar? Har ju faktiskt över 100 läsare så någon enstaka skadar ju inte. ♥

2010-05-17
 09:26:15

Nu är det nära

Om ca 16 dagar kommer mitt liv att förändras :) Till det bättre, såklart! Jag längtar så himla mycket nu. Även fast de få värkar jag haft har gjort riktigt ont så blir man besviken när de inte fortsätter. Men snart så, hoppas vi! Kim tror denna vecka eller i början på nästa. Vad tror ni om ni får gissa? :) Jag själv vet faktiskt inte. Jag trodde ett tag att jag skulle få före BF men nu är jag så osäker. Man kan ju aldrig veta och jag lägger inte direkt ned någon större mängd energi på att spekulera i det heller. Jag vill bara slippa gå över tiden hela 2 veckor. Några dagar är okej, men inte mer än så ;) Så jag hoppas lillan känner att det börjar bli för trångt där inne snart och vill komma ut till mamma och pappa ♥ Nu sover jag i alla fall när jag känner för det, oavsett om det är fint väder. Jag kommer ha hela sommaren på mig att njuta av värmen men jag kanske inte kommer få njuta av sömn lika mycket ;) Lika bra att lyssna på kroppen - vill den sova så behöver jag det. Eller hur? :) Dumt att "säga" emot ;P

Igår vart det jätte lugnt, det regnade ju en massa också fast det var varmt ute :) Enda svängen ut då var till affären. Jag sov jätte länge igår också och kände mig helt mörbultad när jag vaknade. Skulle säkert ha kunnat sovit bort hela dagen. Jag och älskling gick upp efter 13 tiden. Vi låg och drog oss i sängen bra länge efter att vi vaknat också. Men skönt var det! Jag hade rätt ont och den korta stund jag var upp på morgonen fick jag som världens j*vla sendrag i ljumskarna. Det gjorde SÅ ont så benen vek sig på mig. Tur att jag hade toaletten alldeles bredvid mig annars hade jag väl stupat rätt i golvet. Jag har känt av dom där "sendragen" förut med fast inte så kraftiga att benen viker sig. Ne usch, riktigt ont gjorde det. Men men, många olika smärtor man får känna på nu :) Spännande.. Haha!

Vad händer idag då ? Jadu, ingen som vet.. Det är ju grymt väder i alla fall och jag känner mig pigg. Så ut blir det :) Har tvättstugan kl 15 också. KUL! Men det måste göras. Kommer nog gå hem till mammi och sätta mig på hennes uteplats ett tag idag :) Kanske ned på stan och ta en glass eller nå. Får se vad som händer.
Men först ska jag kliva upp ur denna säng, äta frukost och dona lite :) Ha en underbar dag!
2010-05-15
 21:06:44

Idag var man trött

Så typiskt! (Med tanke på vädret) Första gången jag sover till runt 13.00 på dagen. Snacka om att man måste varit skapligt trött! Inatt var jag upp och kissade i vanlig ordning men fy attan vilken värk jag fick efter! Den höll i sig bra länge men var (tyvärr) bara en enda. Men en riktigt kraftig sådan! Gjorde bra ont. Hoppades dock på att det skulle fortsätta men efter att den släppt så somnade jag med en gång. Det blir verkligen som en lättnad när den släpper. Hoppas det är dags snart!! Undra om alla "rykten" om saker som kan sätta igång förlossningen stämmer? Vissa säger att man ska gå mycket, ha sex ofta, städa osv. Men jag vet inte om jag tror på sånt där :P Jaja, hon kommer när hon kommer annars. Kan ju bara hoppas på att det är så snart som möjligt..

När jag hade vaknat kom Marina efter en stund. Vi gick först till mammsen och satt på hennes uteplats :) Riktigt nice! Vill också ha en uteplats och inte en fjuttig balkong. Efter det gick vi ned på stan, träffade på Anna, Sandra, Tobbe G och Emma där med. Dom satt på Lasses och fikade men vi kom ned så sent på stan så allt stängde ju då. Efter det knallade jag och Marina upp till Viking och åt lite mat. Vart en glass till efterrätt :) Gött! Min första Ben & Jerry glass, hehe. Efter det knatade vi hem till mamma igen, satt oss på uteplatsen och jag hjälpte Marina i med sitt löshår. Sen kom älskling, han har varit på fisketävling utanför Gävle idag. Marina åkte hem och vi gick också hem, grillade lite men jag var inte så jätte hungrig eftersom vi hade ätit bara någon timme innan. Men gött vare! Grillad kyckling tycker jag är 100 gånger godare än kött :) Det blir sååå saftigt och mjukt.

Ikväll blir det en lugn kväll :) Trots att jag sovit så länge så är jag bra seg efter denna dag. Nyss kommit ur från en skön dusch med min man. Han åkte precis iväg och ska hämta Tommys bil, han ska skjutsa några kompisar till Gävle ikväll. Får se han om han åker och hämtar dom också..

Hoppas ni haft en fin dag i värmen! Och nu håller vi tummarna att den kommer tillbaka snart.



2010-05-14
 18:27:59

Valbo och Gävle

Idag runt 13 tiden åkte jag och älskling in till Valbo för att handla lite :) Vart in på Ikea och köpte massa grejer som behövs. Bl.a hittade vi jätte söta överdrag till skötbädden. Sen vart det lite småplock men det slutade med att det hamnade på runt 1000 lappen. Ops! ;) Åkte sen in till Barnens Hus i Gävle men hittade ingenting där som vi skulle ha nu. Man kommer säkert på mer saker sen när bebis är här också men jag tror vi har allt vi behöver :)

Jag vart såklart helt slut i kroppen efter att ha gått runt i några timmar. Mina fötter gör sååå ont nu! Vi har köpt ett nytt duschmunstycke med massage strålar i, får prova det senare ikväll eller imorgon :) Duschar så ofta nu för tiden så huden torkar ut men köpte någon duschcreme som ska vara bra för torr hy. LDB, var det. Får se om det hjälper.. Men det är ju så grymt skönt att duscha varmt på kvällarna innan man ska hoppa i säng :)

Och igår eftermiddag gjorde älskling något såå mysigt här åt oss. Han åkte iväg och handlade och grillade sedan kött och till det vart det potatisgratäng, sallad, tsatziki(?), rödvinsås och bea. Dåligt gott! Dessutom la han rosenblad över hela barbordet ♥ Han hade även köpt en bukett blommor och skrivit ett jätte gulligt kort till. Är han inte underbar? Sjukt mysig middag med andra ord. :) :) Efter det tog vi en mysig dusch och la oss sen i sängen och kollade på film och bara myste. Älskar mitt hjärta!

Nu ikväll är jag själv här hemma, Kim gick iväg till en kompis och ska kolla hockey. :) Jag själv ska väl traska till Enen och köpa mjölk och så. Orkade inte göra det när vi var klar med resten av shoppingen så tar det om en stund istället. Efter det ska jag hem och slänga mig i soffan och bara vara. Får se om jag hittar någonting att titta på, kanske en film eller så. Jag är så trött i alla fall så man kommer väl somna i skaplig tid i alla fall..  Fick hem nya Vecko Revyn i brevlådan i förrgår så man kanske ska lägga sig och läsa den också. Love it :)

Ha en jätte bra helg allihopa! Får se om någon bebis vill titta ut snart, hihi ;)
2010-05-13
 17:47:02

Vecka 38

Du är på dag 260 av 280. (92,9%)
Du har 20 dagar kvar till beräknad förlossning.


Kroppen:
Nu närmar sig förlossningen med stormsteg. Se till att du vet var din partner befinner sig och att du lätt kan få kontakt.
När barnets huvud har ställt in sig brukar det bli lite lättare för den blivande mamman att andas och äta igen eftersom det blir lite mer plats upptill i magen. Allt fler känner förvärkar. Det som skiljer förvärkar från sammandragningar är att värkarna oftare gör ont. Först blir magen hård, precis som tidigare, men efteråt kan en molande känsla finnas kvar. Smärtan sitter långt ner i magen eller ländryggen och påminner om mensvärk. Långt ifrån alla får dock någon förvarning om att förlossningen är på gång. När du väntar ditt första barn är det vanligast att barnet kommer efter beräknat datum. Är du omföderska föder du statistiskt sett nästa barn två till tre dagar tidigare.

Barnet: Nu är barnet helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm lång.



2010-05-12
 23:05:35

Bild

Trots att jag helst inte vill lägga ut bild direkt på magen då mina bristningar syns så struntar jag i det nu :)
Har ju fått dom och kommer inte ifrån det så här bjuder jag på en bild på min mage, tagen idag :)

2010-05-12
 16:56:01

Fått mycket gjort

Ja, jag fick mycket gjort idag :) Skönt för då går dagarna som snabbast! Började ju med att gå hem till mamma imorse. Följde även med henne till hälsocentralen. Efter det gick vi ned på stan och där bjöd mamma på Malaysia mat :) MUMS! Åt 3 små rätter och friterad banan med glass till efterrätt. GOTT! :) Efter det kom älskling och hämtade mig för att sedan åka vidare till barnmorskan. Äntligen! Kändes som det var jätte längesen vi var där :) Allt såg bra ut, väger numera 95 kilo. Men kan inte rå för det heller då jag får mer och mer vätska i kroppen hela tiden. Men men, det är som det är. Hjärtljuden hade sjunkit, låg idag på 135 och har legat på minst 145 alla andra gånger. Men hon sa ju det, hon blir större och då sjunker dom :) Hon ligger fortfarande med huvudet nedåt men det ska väl inte ändras nå mer nu heller. Är nog för trångt för att vrida och vända på sig ;) Får se om vi hinner med nästa tid om 2 veckor eller hur det blir. Hoppas inte ;)

Efter barnmorskan åkte jag och älskling ned på stan och köpte present till Anna som fyller år idag :) Efter det vart det fika på Lasses med födelsedagsbarnet och flera andra :) Trevlans! Vi kunde dock inte stanna så länge eftersom missan skulle hämtas hos veterinären. Vi hämtade henne och åkte direkt hem. Hon fick en tratt på huvudet också som hon inte gillar, haha. Stackarn! :) Men jag säger bara det; Sandvikens veterinär SUGER!! För det första fick inte vi någon tratt på Sotis när han kastrerades, hans kulor satt inuti så dom var tvungen att operera honom och då ska dom ha tratt. Vi fick inget råd om att hålla koll så han inte slickade på såren och dom sa ingenting om någon infektionsrisk. Han skulle egentligen ha exakt samma sak som Sessan. Hur noga är dom då? Inte ett skit .. Han hade kunnat fått jordens infektioner eftersom han slickade på det där. Men vi tänkte inte på det eftersom dom inte sa någonting.. Hon som jobbade i Valbo vart förvånad över att Sotis inte fick samma.. Så, nu vet man ju vilka som är bäst och nogrannast så det blir bara Valbo i fortsättningen..

Nu vet ni vad som hänt idag i alla fall :) Hoppas alla haft en bra dag!
2010-05-12
 07:50:40

Paranormal Activity

God morgon mina fina vänner :) Härligt att vakna till ännu en solig dag. Älskling drog precis iväg till Distriktveterinären i Valbo med min bebis, alltså Sessan, för en sterilisering. Stackars liten, vad rädd hon kommer vara. Vi var faktiskt där igår med henne efter att jag såg att hennes underläpp/käke var alldeles sne och svälld. Trodde först hon hade slagit käken ur led efter att ha misslyckats 2 gånger med att hoppa över från grannen till vår balkong. Istället ramlade hon ner och jag hörde dunsarna båda gångerna. Skulle sedan släppa in henne på framsidan då jag upptäckte att hon såg konstig ut. Då fick Kim åka hem ifrån jobbet och titta på henne och vi drog sedan direkt in till veterinären i Valbo. Dom konstaterade att det var ett getingstick och hon fick en spruta.

Som tur var la sig svullnaden redan samma kväll, igår kväll alltså. Idag var den helt borta :) Tur! Och när vi ändå var där så bokade vi tid för sterilisering och förhoppningsvis slutar hon kissa inne nu med. Det jobbiga är att dom ska ju hållas inomhus i 10 dagar efter ett sånt ingrepp och hon är ju ute katt. Det innebär alltså att jag kommer få stå ut med en j*vla massa krafsande på balkongdörren och skrikande. BLÄ! Men jag lär väl stå ut. Får försöka vara hemma så lite som möjligt, haha. 10 dagar är ganska lång tid, hälften av vad jag har kvar till bebis kommer ut. Men jag hoppas hon håller sig någorlunda lugn. :) Nu tycker jag bara synd om henne när dom ska operera min lilla snutta. Men men, det går nog bra.

Anledningen till att vi åker till Valbos veterinär är för att dom i Sandviken är så sjukt otrevliga jämt. Den där norska veterinären dom har, henne orkar man inte ens träffa. Alla gånger jag varit där (vilket är några stycken) så blir man aldrig bemött på ett trevligt sätt. Varken i receptionen eller av någon annan. Valbo är raka motsattsen, där är dom så jätte gulliga. All personal är trevlig och glada. Sånt mår man mycket bättre av ;)

Ja, så var det med det. Igår kväll kollade vi på Paranormal Activity och den var läskig! På ett bra sätt. Dom som gillar att se filmer där man konstant sitter och spänner sig borde se den! Fast det är ju en annorlunda film, se trailern nedanför om ni inte sett den redan. Men jag gillar den! :) Älskar filmer där karaktärerna filmar själv, blir så mycket mer verkligt då. Jaja, kolla på den vettja!! Ni kanske tycker helt olikt mig.. :)

Vad händer idag då? Jo, först ska Sessan hem igen runt 12 tiden. Sedan har vi tid hos barnmorskan kl 15 tror jag. Får kolla lite nogare sen :) Ska bli kul att gå dit igen! Känns som det var längesen nu. Jag har ju en fråga, om man kan veta om det är en stor eller normalstor bebis på det där måttet man tar över magen? Vet ni eller ska jag fråga barnmorskan kanske.. Lämna gärna en kommentar isåfall! :) Alla tror att jag kommer få en stor bebis men det hoppas jag inte. Alltså, inte värsta mini sumobrottaren. Hon ska ju faktiskt ut ur mig också :P
Jaja, det visar sig. Höhö..

Vecka 21 får jag min nya mobil också. Jag är en väldigt ivrig person och vill ha allt på en gång när jag beställer. Så att vänta 2 veckor på min nya telefon känns som en freaking evighet! I want it NOW. Men men, den var slut på lager när jag beställde så .. Är väl illa tvungen att vänta, kan ju inte trolla fram den ;) Igår kom även ett paket från Lindex som vi ska hämta ut, innehåller lite babykläder och sådär. Fast i lite större stl då vi har såååå mycket i 50/56 redan. Det är min man som har beställt det faktiskt :) Gulliga han! Hehe..

Ja, det var väl allt för nu :) Skriver mer i eftermiddag när vi varit hos barnmorskan.



Läskig, va??




Ops, sa visst fel.. Det var redan kl 13 vi skulle vara hos barnmorskan.
Nu ska jag traska hem till mamma som ringde och var jätte ledsen för att hon har ont i ryggen. Stackars :'(
2010-05-11
 11:39:07

Say it right

Fint väder är det idag :) Jag har nyss ätit lite glass, hehe. Har ingen aning om vad som händer idag faktiskt. Är rätt trött i kroppen och inatt sov jag inte bra alls. Hade förvärkar som gjorde ganska ont, nästan så jag funderade på om det var dags men jag tänkte "det gör nog ondare än såhär när det väl är dags". Men lite kul är det ju, eller hur man ska uttrycka sig, för man vet att kroppen förbereder sig :) Jag har ju förvärkar flera gånger om dagen..
Jag känner mig verkligen otymplig och klumpig nu. Har svårt att både ligga och sitta skönt. Magen är såååå himla stor nu så den är mest bara i vägen men jag är lika lycklig för det. Kommer bli jätte tomt utan den sen!

Men huvudsaken är att hon snart är här hos oss :) Och jag längtar ihjäl mig!! Jag funderar fortfarande mycket på smärtan man kommer få utstå, jag vet att det inte är någon större idé att älta i det egentligen för man vet ju inte hur det kommer att kännas. Men det är svårt att slå bort tankarna på att det förmodligen kommer göra så ont så man tror man ska dö. Lika bra att ställa in sig på att det kommer göra så pass ont så man knappt står ut. Men det ska bli spännande samtidigt, man har ju aldrig upplevt detta förr och det är ju faktiskt det största som kan hända i ens liv :) Man får försöka tänka positivt också. Jag hoppas att det går någorlunda snabbt och inte drar ut på tiden i flera timmar. Men det är också någonting man ska försöka att inte spekulera i för det vet man inte heller.. Lika bra att ta det när det kommer även om det är svårt. Men självklart funderar man ju, inte mer än normalt..

Hon ligger just i skrivande stund och hickar för fullt i magen :) Händer minst 1 gång per dag att hon gör det men så blir det när hon tränar på att andas in och ut och får in fostervatten i lungorna. Tänk vad häftigt egentligen, hon ligger och andas in vatten där inne som värsta firren. Men när hon kommer ut kan hon (förhoppningsvis) andas luft minst lika bra! Tycker det är häftigt att det kan vara så. Och när hon ligger där inne och sprattlar med sina fossingar, armar och trycker upp stjärten så det blir världens knöl på magen :D Tänk när hon kommit ut och ligger och sprattlar så man kan se henne samtidigt. ÅH, jag läääängtar!! Vill pussa på henne och lukta på henne NU!! Älskar bebis doft, luktar sååå gott. Och sen gosa med dom där små händerna och fossingarna ♥

Jaja, man får trösta sig med att det inte är långt kvar alls nu! Hon kan ju faktiskt komma när som helst. :D
Nåja, hoppas ni får en fin dag idag!

2010-05-10
 10:46:11

Blah Blah Blah

Igår fick jag sånt där pyssel ryck. Ville göra någonting medans jag hade tvättstugan. Började städa ur garderoben eftersom man inte ens kom in där och det ska ju göras innan bebis tittar ut. Mamma kom hit och hjälpte mig bära ner en massa i förrådet som låg och skräpade här hemma. Nu kommer man in i garderoben åtminstone :) Ställde skötbordet och blöjhinken i badrummet :) Mys! Packade även BB väskan så man har det gjort. Är inte helt klar än, behövs köpas lite mer grejer så som extra tandborstar, nattbindor, tidningar och sådär. Ja, ni vet.. Sånt där :P

Har sovit rätt okej. Fick ganska ont i ryggen och så efter att jag plockade igår, foglossningen vart inte direkt bättre men känner inte av lika mycket idag som jag gjorde igårkväll/inatt. Orkade inte tvätta klart allt heller men det viktigast vart tvättat i alla fall.. Idag är det också ett pyssel väder, ska dammsuga lite och sådär i alla fall. Hann inte med det igår då klockan vart så mycket.

Kim jobbar än och har jobbat sen 17.30 igår eftermiddag. Han slutar 12.00 idag så han lär väl ska vara helt slut. Fattar inte hur han orkar jobba sånna där pass. Men men, han är ledig torsdag och fredag .. Träffade honom bara i typ max 1 timme igår. Han sov hela dagen och klev upp efter 16 och åkte iväg strax efter 17 igen :( Tråkigt!!

På eftermiddagen ska jag följa med mamma till Owes och sådär, hon skulle kolla lite :) Kan vara kul att göra någonting idag trots vädret. Behöver städa ur bilen också och ta ut den där jävla luktgranen som stinker! Kan inte sätta in en bebis i bilen så länge det luktar sådär starkt. Ja, det är väl så min dag ser ut :)

Skriver mer sen..

2010-05-09
 15:37:33

3 veckor

Idag är det 3 veckor kvar :) Gud så jag längtar..


Nu har pappa åkt hem. Kim ligger och sover än men tänkte väcka honom snart då jag inte kommer ihåg om han skulle jobba natt idag igen eller om han är ledig denna dag. I vilket fall så kanske han ska kliva upp nu när han sovit i över 9 timmar så han inte blir sådär övertrött av att sova alldeles för mycket :)

Ja, så vad har hänt i helgen då? Vi åkte ju in till Valbo igår runt lunch tid. Hittade mammas födelsedags present efter sisådär 5 minuter :P Skönt.. Pappa köpte även en ny mobiltelefon åt honom och älskling hittade en digital fotoram för 300 ,- som vi införskaffade. Ganska häftigt att den bläddrar mellan olika bilder men samtidigt så anser jag att det är en ganska onödig grej att ha men Kim ville ha en och då får han ju såklart köpa en :) Fin är den!
Vi traskade in på Intersport också för att hitta en BB väska och det gjorde vi. På intersport fanns en McKinley väska för 500 ,- som vi tog. Jätte fin, svart. Tar kort på den sen :) Så nu kan man packa den, äntligen!!

Ikväll blir det tvättstuga kl 19, om jag inte minns helt fel. Får gå ned och kolla det sen. Jag försöker tvätta med jämna mellanrum hela tiden så man slipper ha tvättstugan i flera timmar. Är nästan ingen tvätt alls sen jag tvättade sist men kan passa på att tvätta sängkläderna och sådär ikväll. Då vet jag att jag blir klar före 00 inatt åtminstone ;) Hatar att springa där nere på kvällarna när det är mörkt men som tur är så mörknar det ganska sent nu när sommaren börjar närma sig .. Skönt! :)

I alla fall så fick mamma sin present redan igår, vi kunde inte hålla oss och hon har ju faktiskt ingen fungerande dator så vi valde att ge henne den. Vi köpte en Samsung bärbar dator med datorväska och mus :) Gissa om hon vart glad? Kan jag lova. Hur många föräldrar får en bärbar dator i present av sitt barn, svärson och f.d kille (dvs min pappa) ? Kan inte vara många ;) Hon är värd det, behöver se att det faktiskt finns folk som ser till hennes behov också och inte bara hon som ser till alla andras. ♥ MEN.. Jag vill ju självklart ge henne något på självaste födelsedagen också och är man så dum som vi är att man inte kan vänta i någon vecka med att ge presenten så får man helt enkelt köpa något mer. Fast eftersom datorn gick på ett par tusen så blir det en liten present sen.

Så ligger det till.. Men nu ska jag gå in och pussa på min älskling. Hoppas ni har en bra söndag :)


Datorn som mamma fick av oss :)

2010-05-08
 08:53:32

Don't forget




Grymt låt, eller hur? :)

2010-05-08
 08:51:24

God morgon

Nu sitter jag här och ska strax äta frukost - känns som jag håller på hungrar ihjäl :S Konstigt det där, vissa dagar kan jag knappt äta någonting för jag känner mig aldrig hungrig men på morgnarna är jag grymt hungrig! Jaja. Väntar även på att pappa ska dyka upp. Men det blir väl inte många knop gjorda förns älskling vill vakna. Tänkte väcka han vid 13 tiden så man hinner in till Valbo och så innan han ska jobba igen.

Har sovit kasst inatt. Somnade inte förns runt 01 tiden och vaknade sedan 04 för att jag var tvungen att gå på toa. Somnade om efter en bra stund och vaknade sen när älskling kom hem. Så sen klockan 06 har jag sovit till och från, kan man säga. Vaknade innan klockan ringde nu på morgonen också. Får lägga mig tidigt ikväll istället, om jag nu är trött, men det lär jag väl ska vara.. Annars idag blir det väl inget särskilt, förutom Valbo då. :)

Ne, nu ska jag baka ihop frukost :P Hoppas ni får en fin dag och en fin helg!
2010-05-08
 08:43:51

Klockrent

Sveriges nya skylt vid riksgränsen: Välkommen till Sverige! Dårhuset där man tillåter djursex, luciatåg med barn för intagna pedofiler, anser att mördare inte är psykiskt sjuka, ökar invandringen trots en ökad arbetslöshet, men fan ta dig om du laddar ner en film eller kör 3km/h för fort!!!!


2010-05-07
 22:50:43

Ensamt

Ja, det blir ensamt när min älskling jobbar nätter :( Sååå tomt i sängen! Men 2 timmar innan han åkte iväg till jobbet så låg vi och gosade i sängen. Han är så mysig när han tittar på mig jätte länge och sen säger han "Du är så vacker och underbar" ♥ Okej att jag svarar "nää" på vacker men det känns skönt att höra när man inte känner sig i det vackraste laget. Jag älskar honom så sjukt mycket så jag kan inte sätta ord på det. Mitt fina hjärta.

Ja, annars idag då :) Baby kom hem från jobbet runt 15 tiden, vi hann och somna en snabbis i varandras famn innan han som skulle köpa datorn dök upp. Fick iväg den och sen åkte vi och handlade hem lite nödvändigheter. Kim ville ha lite gotta med sig till jobbet också :) Imorgon bitti kommer pappsen hit också, vi ska åka till Valbo så fort Kim sovit klart efter nattpasset. Där ska vi hitta en present till min kära mamma som snart fyller år ;) Hon är sååå nyfiken men hon har ingen aning om vad det kan vara. Och det är ju så det ska vara också ;)

Efter det vet jag inte vad som händer, älskling börjar jobba redan kl 18 imorgon kväll igen. Han är så duktig som jobbar på såhär mycket övertid :) Har sagt till honom att pengar är inte allt men han vill såklart passa på nu innan han går på semester så vi kan göra lite roliga saker i sommar också .. Är stolt över min blivande man! :)

Men fy vilket väder det har varit idag. Okej att solen har varit framme men istället har det ju blåst sjukt kallt! Men hellre det än regn och rusk. Tycker ni inte? :) Jag tycker det är så tråkigt att bo i hyreslägenhet ibland. Speciellt när jag blir såhär pysselsugen en dag som denna och vill måla om både dörrar och garderober. Vill måla om balkongen också men man får ju inte göra sånna saker. Lite tråkigt! Blev lovade nya dörrar men inget har hänt än, kanske ska ringa och fråga om dom kan komma och fixa det snart så man får det gjort innan bebis tittar ut.

Just ja, på måndag kommer Trygghansa hit och ska prata barnförsäkring också :S Någon som fått ett sånt erbjudande? Dom ringde och boka tid, vill jämföra priser med andra bolag osv. Jag tackade bara ja till ett möte, som vanligt. Tur Kim är hemma när dom kommer så jag slipper bestämma allt själv :P Jaja, det löser sig.

Lillhjärtat mitt har rört på sig som attan idag, tänkte jag skulle filma det men då dog batteriet. SYND men det lär ju ska komma fler gånger ;) Har haft jätte ont i magen idag med, magknip eller nå liknande. Ont har det gjort i alla fall.. Har inte riktigt gått över än heller. Hoppas det är bättre tills imorgon, hade lika igår med. Jag hade ju såhär förut också, för ett par veckor sedan. Men det gick över men verkar komma tillbaka nu.

Jaja, hoppas alla har en bra fredag i alla fall :) Skriver mer imorgon (kanske) ;)
2010-05-07
 19:45:57

2010-05-07
 13:03:08

Seg dag

Sitter i soffan vilket jag gjort ända sedan jag vaknade, typ. Har tagit en dusch och sådär, bara. Älskling kommer hem om typ en timme sedan börjar han jobba igen ikväll. Han jobbar 12 timmars natt i helgen, bläää. Hatar att sova utan honom! En kille som kommer hit senare på eftermiddagen och ska hämta en dator han köpt av oss. Kim säljer den med sorg i hjärtat, han hade velat behållt den själv, men den tar sån plats och plats är inget vi har här just nu :p Dessutom har vi ju min bärbara, kanske inte världens bästa men den duger.

Sitter och gääääspar, är så seg idag! Känns som jag är på väg att få huvudvärk också och jag har absolut ingen lust att göra ett dugg idag. Bestämde igår att jag skulle dammsuga och torka golven men jag orkar bara inte. Usch, tycker inte jag gör något annat än städar här hemma. Nä, nu säger kroppen att jag ska vila och då ska jag lyssna på den :) Har ju hållt igång här i flera veckor varje dag så det gör ingenting om man har några slappdagar också .. Det kan bara vara bra :) Hoppas ni alla har en underbar dag i det fina vädret!

2010-05-06
 19:01:12

BB informationen

Jag skrev inget inlägg igår för det var full rulle här och vid 22 gick jag och la mig. Men BB informationen var helt suverän! Det tog 2 timmar men vi hade en barnmorska med som berättade allt på ett så spännande och bra vis så tiden gick snabbt ändå :) Vi fick höra lite om amning, tiden på BB och lite blandade saker. Fick även en liten rundtur inne på BB avdelningen, såg en del nyfödda bebisar också ♥ Den chansen, att få denna information och rundtur, tycker jag att alla ska ta. Det är så nyttigt och många funderingar omkring BB får man svar på :) Det enda jag hoppas på är att vi inte behöver dela rum med någon. Rummen var även väldigt små och trånga men som tur är så bor man ju bara där mellan 1-2 dygn. Det var dyrt för pappan att vara där, 200 kr per natt och då ingår inte mat eller någonting. Det enda han får är en säng, täcke och kudde. Därimot kostar det 80 kr per dygn för mamman och då ingår frukost, lunch och middag. Jag undrar dock om inte jag bor där gratis eftersom jag har frikort på sjukhuset? Någon som vet? I vilket fall så är det inga stora summor för mig.
Men som sagt, jag rekommenderar alla föräldrar att gå på den :) Bara plus!!

När vi åkte hemåt så åkte vi direkt och handlade lite, åkte hem och åt korv med bröd. Sen satt vi igång och bakade :) Har ju ärvt en matberedare efter mormor, grymt bra är den. Hon köpte ju bara kvalitéts grejer, ett bevis på det är ju kastrullerna med 24k(?) guld i ;) Lite VÄL lyxigt, haha. Jaja, i alla fall så bakade vi bullar. Första gången jag gjorde det själv. Har ju faktiskt alltid sagt att jag aldrig kommer baka bullar för när man sett mamma gjort det så känns det som att det är så krångligt. Men det är det ju inte! Vi gjorde kanel- och vanilj. MUMS.
Jag bakade även en sockerkaka medans bullarna skulle jäsa hela tiden, 80 minuters jäsning sammanlagt. Men när det var klart så vart det riktigt gott. :) Kul att man lyckades första gången också, det enda misslyckandet vart att dom var bränd i botten men då vet man tills nästa gång att man ska göra på ett annat vis. Eller ja, inte för att jag vet hur man undviker att dom blir bränd då :P Kanske hade undervärmen på ? Jag vet inte..

Ja, och idag bytte jag ju vecka också :) Nu räknas jag som fullgången. WOHO! Sjukt vad tiden gått, eller hur? Men nu är det inte långt kvar. Snart så är hon här hos oss! Just ja, en sak till om BB. Man får inte ha besök där på avdelningen, tyvärr. Man får gå ut i hisshallen och träffa folk men jag har inte bestämt mig än om vi ska vänta tills vi kommer hem och bara skicka MMS bilder till de närmaste eller om dom ska få komma dit och träffa henne i några minuter. Jag vet inte om jag vill släpa ut henne i korridoren när hon är nyfödd för det är ju endå som barnmorskan sa igår "Det är ju faktiskt ett SJUKhus, folk är där för att dom är sjuka och BB avdelningen är den enda "friska" avdelningen". Men ja, det visar sig hur vi känner då.. :) Ville bara säga det för jag vet att det är många som förväntar sig att få komma dit men tyvärr så är det ändrade regler. Bara mamman, pappa och barnet som får vistas på BB avdelningen.

Annars idag då.. Jag klev upp 8 imorse, puh. Men somnade ju runt 22 så det är väl inte så konstigt. Sovit många timmar ändå :) Mamma kom hit runt lunch tid och fikade och pratade lite :) Hon tog även med sig täcke till spjälsängen. Hihi! Efter det var jag så grymt trött så jag slängde mig i sängen och sov ett par timmar. Vaknade när mamma ringde och berättade att hon hittat en billig säng. Klev upp och strax efter kom älskling hem från jobbet :) Nu har vi nyss ätit kyckling och potatissallad *mums* så man är mätt och belåten.

Novalie rör sig för fullt i magen ♥ Om ni undrar varför jag sällan skriver Novalie är för att jag vill på ett sätt vara lite försiktig med namnet, man vet ju aldrig om hon ser ut som en liten Lovisa(?) te.x när hon kommer ut. Fast vi har ju på ett sätt bestämt oss för Novalie så det blir nog så också. Mammas hjärta, i alla fall, börjar nog tycka att det är lite väl trångt där inne vilket det ju är också. Hela magen rör på sig ibland när hon trycker ut stjärten (som jag tror att det är) och grejar. Ibland känner jag som en vibration längre ned på sidan av magen. Undrar om det blir att hon skakar i armarna när hon sträcker på sig? Kan det stämma? För det är när jag känner att hon rör på sig som jag ibland känner av den där vibrationen. Lite läskigt, faktiskt :P Men så är det. Hoppas hon vill komma ut snart, längtar så sjukt mycket tills jag får se min lilla ängel. Inte bara får se utan också får känna på henne, lukta, gosa, pussa och mysa :) Åhh.. Mammas lilla ängel.. Och pappas, såklart ;) ♥

Ja, detta vart nästan en novell att läsa ;) Hoppas ni finner det lite intressant i alla fall eller bara har tråkigt. Haha!
Hoppas ni alla har haft en bra dag..

Ps. Och Sandra - Det pirrar i min kropp också av att veta att hon snart är här ;) Det är inte långt kvar för er heller och vi ska ha sååå mysigt med våra bebisar i sommar! ♥
2010-05-06
 13:35:52

Vecka 37

Du är på dag 253 av 280. (90,4%)
Du har 27 dagar kvar till beräknad förlossning.

Kroppen:
Dags att ladda med kolhydrater. Du känner förmodligen värkar oftare och starkare. Det är ingenting att oroa dig över. Se det som en väckarklocka: Nu är det dags att ladda med kolhydrater, som pasta och bröd.
När förlossningen börjar kommer du att bränna cirka 500 kalorier i timmen. Att föda barn är som att springa ett maraton, och det är bra om du är förberedd. Vila mycket, ät ordentligt och ladda upp med kolhydrater så går det bättre.

Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärtljud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet ligger vid denna tidpunkt mellan 31-37.
Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Ligger barnet med stjärten neråt kommer man att vilja göra ett försök att vända barnet. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.
Gå gärna igenom förlossningsbrevet du har skrivit med din barnmorska och gör en avstämning.

Barnet:
Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka nio centimeter i diameter. De resterande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis till 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 centimeter. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.
Nu samlar barnet näring som behövs under förlossningen. Hon eller han drar in fostervatten i lungorna och pressar ut det igen, om och om igen. Det sista av det här vattnet pressas ut vid förlossningen.

Nu betraktas barnet som fullgånget och är redo för sin resa till livet utanför livmodern. Om barnet ligger med stjärten eller fötterna först så erbjuds du kanske en yttre vändning nu. Det vill säga en läkare försöker genom mild massage att vända barnet så huvudet ligger nedåt mot bäckenöppningen. Får du värkar i denna vecka försöker man inte hindra förlossningen från att komma igång. Det finns forskning som tyder på att barnet själv producerar hormoner vilket signalerar att det är för trångt och det leder till start av värkar.


2010-05-05
 11:06:52

90%

2010-05-05
 08:15:17

Fullt upp

Idag blir det fullt upp hela dagen men det är faktiskt skönt att ha vissa dagar planerade :) Vaknade redan 06.30 typ av att väckarklockan ringde och Kim skulle upp. Dock var han seg med att kliva upp idag så den har ringt var 5:e minut i en timme typ.. Sov orolig inatt med men börjar vänja mig. Vi somnade runt 22 tiden igår i alla fall så man har sovit bra många timmar :) Det behövs ju det med och det är väl nu man ska passa på att sova så mycket som det bara går ;)

Jag har i alla fall tvättstugan klockan 9 *puh* Tur att det inte är nå mycket tvätt. Mellan det ska jag fixa i ordning mig för att sedan runt 12 tiden gå ned på stan och äta lunch med Marina och ev. Jennifer. Efter det blir det raka vägen hem och fixa sista tvätten och sedan åker vi på BB informationen som börjar kl 15 :) Det ska bli riktigt spännande och intressant, faktiskt. Så det var denna dag, det. Imorgon byter jag ju även vecka, wihooo.

Pappa ringde igår också, han ska komma på lördag morgon. Det blir väl sista vändan hit innan bebis kommer :) Vi sålde ju även en dator och han som ska köpa den kommer också hit i helgen och hämtar den. Nice! Får se vad som mer hittas på i helgen, Kim jobbar natt han i alla fall. Min älskling passar på att jobba så mycket han bara kan nu innan han går på semester. Duktig han ♥

Jaja, jag ska väl plocka ihop tvätten och börja tvätta. Tror det är ledigt nu i alla fall. Fy, man skulle haft en tvättmaskin hemma istället men då får vi byta badkaret mot dusch och det vill jag inte. Men det är bara springa upp och ned ;) Ha en bra dag så skriver jag med om BB info ikväll.


Där skulle jag inte satt mig, kom knappt upp igen :p

2010-05-03
 12:59:04

Fy fan

Tar tillbaka det där med att Stensätra har goda pizzor. Vart så sur igår! När man äntligen fick sin pizza så både luktade den och smakade som att någon vridit ur en sur disktrasa över den. Så jävla bortkastade pengar, hade hellre tagit den där lilla extra prommenaden för att få en god pizza. Aja, men nu vet man det tills nästa gång. Blir inge mer beställa från Onlinepizza.se kan jag lova. Uscha! Läste dessutom deras recensioner, bara dåliga.

Jaja, så var det med det. Inatt har jag sovit sjukt dåligt. Vaknade av mina sura uppstötningar flera gånger, trodde jag skulle kräkas så fick gå upp ur sängen flera ggr. Drack en hel förpackning med nyponsoppa för det har hjälpt förr men inte nu. Vet inte om bebis kanske ligger och trycker på någonstans uppåt som gör att det inte släpper. Fick nästan halvt sitta och sova. Men tillslut somnade jag. Var bättre imorse och kände inte av någonting då..
Men det är sjukt drygt! Har tuggtabletter hemma som ska lindra det där men jag klarar inte av att tugga på dom. Smakar så sjukt äckligt så jag blir illamående av att bara tugga dom..

Åt i alla fall en tallrik med fiber havregrynsgröt imorse och 2 hårdmackor, kanske lär hålla mig till det så magen blir bättre. Man är ju grymt öm efter att ha haft dom där sura uppstötningarna. Men det är inte lång tid kvar nu :)
3 veckor och 6 dagar till BF ;) Hehe..
Ska följa med mamma och Kerstin ned på stan och ta en fika sen, tänkte jag. Orkar inte sitta inne, fast jag är bra trött. Men om man vill att dagarna ska gå fortare så får man se till att göra saker :) Som man klarar av, alltså..
Det är ju inte jätte fint väder men solen kommer fram då och då och enligt termometern så är det ca 14 grader varmt ute och då ligger den i skuggan. Jaja, det visar sig..

Ha en bra dag
2010-05-02
 16:34:44

Onlinepizza

Jag har inte ätit något idag och har varit så sugen på en pizza. Men idag är jag för lat för att gå och köpa en själv så jag beställde från www.onlinepizza.se och det funkar ju lika bra :) Beställer alltid från Stensätras pizzeria, dom har sjukt goda pizzor och sen är ju det andra alternativet Milanos och dom har ju verkligen gått i botten sedan dom bytte ägare. Därifrån lär jag aldrig ska köpa en pizza igen. Ska bli gott med lite mat i magen.. Det är dock inte den bästa maten för mina sura uppstötningar som blivit lite värre igen men what the hell. :) Får gå för idag!

Älsklingen åkte iväg till Älvkarleby och fiskade efter jobbet. Han var så söt och ringde mig när han var där och sa att han hade hittat ett ställe vi ska gifta oss på :) Älvkarleby herrgård eller vad det hette. Ska tydligen vara grymt fint där i alla fall. Men bara att han tänker på det gör mig glad. :) Hoppas han inte blir borta hela kvällen då han jobbat hela helgen och ska jobba hela veckan också. Vill ju ha honom hemma liiiite i alla fall. Men jag tycker inte att det gör något att han åker och fiskar nu för snart är bebis här och det kanske inte blir lika mycket med det då.

8,5 minut kvar tills de kommer med maten (i skrivande stund) .. MMM, hungrig!!! Nu lär man även visa leg när man hämtar maten. Ganska bra på ett sätt, då vet man att ingen kan sno ens kort och betala. :)
Annars idag då, jo jag gick hem till mamma en stund då Neo var där. Vi var ute och lekte med honom och gick sedan hem till bror där jag satt igång xboxet åt Neo så han fick spela lite. Det är jobbigt att konka runt på magen nu, trycker ju på nedåt så gör mer eller mindre ont hela tiden. Men jag står ut, som jag brukar säga ;)

Jaja, jag ska väl strax kila ut till parkeringen och hämta min goda kycklingpizza ;) Ha en bra söndag!
2010-05-02
 11:10:01

4 veckor


2010-05-01
 17:09:34

Inte okej

Inte okej väder! Det är så sjukt tråkigt att sitta inne när man har varit ute varje dag, bra länge. Dessutom jobbar min älskling, vet inte hur länge heller. Men trots att jag suttit framför datorn hela dagen och varit uttråkad så har tiden flygit iväg. Snart är det kväller, igen. Eftersom det varit en "innersittar dag" idag så hade man ju kunna städat lite eller göra någon nytta men icke! Har varit så sjukt trött och inte alls på humör för att plocka här hemma. Ska ta mig ut en liten sväng sen, gå till brorsan med nå xbox spel (om jag hittar på alla) och då kan man ju suga i sig lite av friska luften också. Det har ju åtminstone slutat regnat nu..

Jag vill göra någonting mer innan bebis tittar ut. Alltså, tillsammans med Kim. Har en känsla av att det kan bli lite svårt att göra det på några månader framöver. Vet inte riktigt vad heller, åka någonstans och uppleva någonting. I alla fall göra någonting mer tillsammans. Vi kommer ju såklart göra massvis med saker som en familj sen men det dröjer ju också. En sista resa tillsammans, bara han och jag :) Det skulle vara så mysigt. Några förslag?

Jag tror även jag ska passa på att vaxa och färga brynen. Skulle vilja prova på ögonfransförlängning också men vet inte exakt vad det kostar. Ska kika med Therese som jobbar med sånt där :) Pyssla om sig lite extra sådär innan förlossningen.. Jaja, det visar sig vad man hinner med. Jag hoppas alla hade en fin Valborg också :)

Talk to ya'll later ♥

2010-05-01
 13:02:01

Tips!

Tips till er gravida om ni inte redan hittat den:
www.gravid.se var faktiskt en bra sida som man kan läsa om lite allt möjligt :)

2010-05-01
 08:56:40

VILL HA!

Åh, jag och mamma var ju på Ikea för någon dag sen. Hittade denna som jag vart KÄR i:




Soffa, schäslong och dubbelbädd i ett.
Extra förvaringsutrymme under hörndelens sits för bäddtextilier m.m.
Utdragsdelen är klädd i samma tyg som soffan; dra ut den och du har en rejäl schäslong.

4495,- på IKEA. Ge mig :)

Ska dessutom köpa en sänghimmel till lillans säng :)
Något i denna stil:

2010-05-01
 08:52:26

Bilder








En filt till vagnen :)


Dra på lakan från Ikea. 79,- för 2 st. Grymt bra!