2010-06-30
 01:11:14

Shoppat


Buja Top SEK 399, Ichi - NELLY.COM


Rose Leggings SEK 99, Club L - NELLY.COM

Barcelona Sunglasses SEK 129, Nelly Accessories - NELLY.COM





2010-06-29
 15:47:50

Novalie <3















2010-06-28
 11:03:03

Bra dag

Igår var det en jätte bra dag som spenderades i Furuviks parken :) Lillan sov så sött, vaknade 2 gånger om ville ha mat. Härligt! Inga problem att amma henne där, skönt var det. Var ju så stressad och nervös när vi åkte över hur jag skulle bete mig när hon blev hungrig men första gången hittade vi snabbt på en toalett som jag satt mig på :P Andra gången satt jag mig ned på en bänk bara, behövde ju bara lägga en filt runt omkring så såg ingen.

Jag åkte inga karuseller, åkte bara den där flodgrejen med Kim. Mysigt! Brorsan och Kim fick åkband av min pappa för att båda två skulle kunna åka med Neo. Ja, dom försvann ju illa kvickt så fort de satt på åkbanden på handleden :P Pojkarna fick leka av sig lite, haha .. Själv kände man sig rätt vuxen när man går i Furuvik utan att åka någonting. Jag älskar ju karuseller! Men denna gång fick jag vara den "vuxna" och gå med Novalie medans Kim lekte. Hehe ;) Han vann även en sån där jätte stor kexchoklad. En sån vann vi förra året på Liseberg också.
Kims lillesyster och hennes kompis var också med men dom sprang runt själva. Stora tjejer, ju :)

Längtar tills man får åka dom där små karusellerna med Novalie, men det lär ju dröja. Hehe! Neo tyckte det var skit kul, han ville åka karusell hela tiden. Han åkte to.m spöktåget!! En 3 åring, liksom. Men grinade gjorde han när han kom ut, inte där inne :P Chocken kom väl då, haha..

Bilder kommer sen :)
2010-06-27
 06:17:30

Hmm..

Slutar en nyfödd att äta när hon är mätt? Tänkte på ersättning. 65ml var ingen match igår men fick så dåligt samvete när hon fick äta ersättning så, som vanligt, tog jag fram tutten. Inte hjälpte det! På 7 timmar sov hon 40 minuter, resterande tid var bara barnskrik. Helt slut var jag och har nyss ammat henne igen, hoppas på att hennes hicka slutar snart så hon kan somna om en liten stund innan det är dags att förbereda sig inför Furuvik..
2010-06-26
 21:41:35

Tröttsamt

Okej att det är jätte mysigt att amma, om man inte behöver göra det 4 gånger på 3 timmar. Uscha, det tar på krafterna att sitta med tutten i munnen på henne jämt och ständigt. Tycker inte hon gör något annat än att äter.. Satt och funderade på om hon gör det bara för att.. För kan hon verkligen vara så hungrig? Jag vet att jag har mycket mjölk, det sprutar bokstavligt talat ur dom. Så det kan inte vara brist på det. Hon spyr varje gång hon har ätit, mer eller mindre. Känns som hon äter bara för att hon vill ha tutten i munnen.. Hon tar inte napp heller :/

Imorgon ska vi till Furuvik och jag känner verkligen inte för att behöva stanna varannan timme eller oftare för att ge henne mat. Då kommer vi inte ens hinna gå igenom parken innan allt stänger för jag ska behöva sitta ned så ofta.. I och för sig så sover hon bra i vagnen *peppar peppar* men man vill ju vara på den säkra sidan. Därför funderar jag på om jag ska pumpa ur i flaska så jag slipper amma hela tiden? Därimot vet jag ingenting om hur man förvarar mjölken. Kan man ha den i flaskan under dagen eller blir den dålig? Ska den vara ljummen så man måste värma den eller rumstemperatur? Hoppas någon vet innan imorgon bitti..

Jag blir så trött av amningen. Man är ju som en zombie hela dagarna.. Kanske ska ta upp med BVC på tisdag att det börjar bli jobbigt .. Man sitter och ammar hela dagarna plus att man ska upp 2 gånger på natten också.
Ja, det suger verkligen energi. Mm, inte vet jag. Kanske är helt normalt att dom vill äta såhär mycket.. Alla barn är väl olika. Tack gode gud att hon IBLAND (sällan) kan sova med 4 timmars mellanrum på natten. Dom nätterna är guld värda..

Jaja, man ska väl inte klaga när man har det finaste i världen! Men det blir jobbigt ibland bara, hoppas det är tillåtet. Haha.. I natt var sjukt jobbig, hon skrek och jag försökte mata henne fast det var förmodligen ett annat skrik än just "jag är hungrig".. Jag får verkligen panik när hon inte slutar. Bara för att man är van att hon bara vill ha mat.. När det är annat skrik så vet jag inte vad hon vill och jag känner mig så jävla maktlös. Man tar allt på blodigt allvar, det skär ju i hjärtat när ens bebis skriker och man inte vet vad som får henne nöjd. Till slut la jag henne på soffan och sa till Kim "Här, varsågod. Nu orkar jag inte mer".. Hade då gått runt med henne lääänge, vaggat henne och försökt få henne att äta .. Ingenting fungerade och jag var så JÄVLA trött kan jag säga.
Han tog barnbilstolen och satt henne i den, gungade henne lite och sen vart det tyst. Hon kanske hade ont i magen eller bara var riktigt trött. Jobbigt som fan var det och grinade gjorde jag..

Får se hur man beter sig.. Kanske är bra med lite ersättning emellan åt..
Imorgon blir det i alla fall Furuvik och jag hoppas att det blir en bra dag. Hoppas ni haft en trevlig midsommar!
2010-06-26
 10:15:54

Att älska dig



Du, rör vid mitt inre
Du, du fyller mitt sinne
En dröm förvandlas till en verklighet
En värld, som väntar på oss

Att älska dig
Den du är
Du är allt jag nånsin önskat mig
Varje stund, varje ögonblick får liv igen
Mitt liv, har långsamt förvandlats

En stig, som leder till oändlighet
En värld, som finns här för oss

2010-06-25
 13:14:33

Min film till vår dotter

2010-06-24
 17:48:05

Ny bil

Idag har vi storhandlat, köpt bl.a en ny bil ;) Det kan man kalla storhandling, va? Hihi. En begagnad då, men för oss blir den ny. :P En Ford escort kombi. Äntligen har vi en större bil som barnvagnen får plats i! Inga pengar för den fina bilen heller. Riktigt nöjd!

Nu ska jag pumpa ut lite mjölk i flaska och sedan åka med mamma en sväng in till Valbo. Vill inte dra med lillan dit, det är så varmt i bilen och sen säkert sjukt med folk i Valbo. Första gången hon kommer dricka ur flaska och jag är (såklart) jätte nervös över att hon inte kommer ta flaskan. Och jag är ända där borta!! Men Kim fixar det säkert på något sätt, det är jag övertygad om. I värsta fall fick vi en liten "kopp" från BB som är till för ersättning. Bara hon får i sig mat så är jag nöjd. Får se hur det går, annars får man väl åka hem bara.





2010-06-23
 13:57:48

Furuvik

Ja, i helgen är det planerat att det blir Furuvik. Antingen på lördag eller söndag. Det blir en födelsedagspresent till Neo, hela familjen åker iväg :) Ska bli jätte roligt. Hoppas bara det är lagomt varmt så lillan slipper ligga i vagnen och svettas. Men som sagt, det ska bli jätte skojsigt att få komma iväg och göra någonting.

Imorse var man uppe tidigt, gick till affären redan strax efter kl 9 tror jag hon var. Gick sen hem till mamma en stund så hon fick gulla med sitt barnbarn lite :) Hon skulle till tandläkaren 12.40 så jag gick med henne igenom stadsparken och sedan hem. Så mysigt att vara ute och gå med Novalie. Älskar henne så otroligt mycket, skulle göra vad som helst för min dotter. Men jag har fortfarande svårt att fatta att hon är min och att jag är mamma. Det känns så sjukt overkligt. Det har nu gått 8 dagar, vart nu de 8 dagar tagit vägen kan man ju undra, och jag njuter hela tiden. Visst att det är jobbigt ibland när hon sover dåligt och man själv inte fått mycket till sömn. Men det är ju såklart värt det till 100% och jag ångrar inte en sekund att vi valde att bli föräldrar.

Det är ju snarare en fördel att bli förälder tidigt, man har hela livet framför sig och man behöver inte känna någon press att man inte hunnit med allt man vill göra. Okej att vissa saker inte kommer att gå att göra men vad gör det? Jag kommer kunna göra det mesta. Resa utomlands te.x .. Det är bara att man bokar en familjeresa :) Jag tror att det är mycket mysigare än att åka på en "fest" resa. Det har jag ju hunnit med också.. Så ja, det känns inte som att jag offrar någonting. Underbart! :)

Jag har nog inte fått den här tillfälliga lilla deprissionen man kan få heller. Jag var ledsen en kort stund i förrgår morse men det har ju sina orsaker. Det hade ingenting att göra med familjelivet eller liknande. Jag mår lite dåligt över saker som hänt tidigare och kan inte riktigt släppa det heller. Jag vet inte hur jag ska göra för att kunna släppa det men det kommer över mig minst 1 gång om dagen. Det är lite jobbigt eftersom jag bara vill må bra nu. Men jag behöver bara titta på Novalie och påminna mig om att jag har det finaste man kan önska sig, en liten dotter som mår hur bra som helst. En nöjd Novalie som sällan skriker :) Det är allt jag behöver! Vad som än händer så kommer jag alltid ha min skatt som förgyller mitt liv, finns ingen som kan ta det ifrån mig..

Nåja, önskar jag kunde berätta lite mer ingående om vad jag menar men vissa av er vet.. Har ju skrivit om det i bloggen tidigare, någonting som sårade mig så djupt och som satt sina spår i mitt huvud. Men onödigt att dra upp allt igen, men som sagt.. Vissa av er vet vad jag menar!

Nu ska jag ned i tvättstugan en sväng, lillan sover och Kim fixar maten. Jag lär även försöka byta namn på bloggen men det kostar pengar så funderar på att byta blogg helt och hållet. Har inte bestämt mig än, vill ju ha kvar denna också.. Kanske värt att betala när man bloggar och har ca 100 läsare? :) Får se..
Ha en bra dag, Puss från mig och Novalie!

2010-06-22
 16:03:06

1 vecka

Idag blir vårat lilla hallon♥ 1 vecka!! Helt sinnessjukt hur fort dagarna går..
Hon väger nu 4030g och är 54cm lång :)


mammas finaste hjärta..

2010-06-22
 12:20:11

BVC

Idag blir första besöket hos BVC kl 13.00 :) Jag är sååå nyfiken på hur mycket hon väger nu. Det ska bli spännande. Efter det blir det en tur ned på stan och lämna in moderskapsintyget till fsk. Hoppas att vi får något brev från skattemyndigheterna idag så man får Novalies personnummer någon gång. :)

I natt har det varit en riktigt bra natt. Vi gick och la oss tidigt igår kväll, efter att Novalie somnat. Sedan vaknade jag runt 00 tiden och gav henne lite mat, tog ungefär 1-1,5 timme så sov hon igen :) Vaknade runt 05-06 tiden och matade henne i kanske 5-10 minuter sen sov hon. Gick och la mig och somnade om, vaknade vid 9.30 imorse och då var man skapligt utvilad. Hädanefter tänker jag lägga mig tidigt när hon somnar så man får tillbaka lite energi i kroppen. Inte roligt alls att vara så trött så man nästan spyr. Himla skönt att vara utvilad idag :)

Nu har tankar kring förlossningen börjat komma ifatt mig. Jag har ju inte hunnit tänkt efter vad jag egentligen upplevt för precis 1 vecka sedan idag. Jag tänkte jätte mycket på det igår kväll innan jag somnade och jag känner verkligen att jag vill göra om det. Jag klarade det utan ryggmärgsbedövning även fast jag trodde jag skulle dö. Nästa gång tänker jag prova med EDA:n för då har jag gjort både och. Jag är stolt över mig själv, faktiskt. Många reagerar när man säger att man hoppade över ryggmärgsbedövningen men jag ville verkligen inte ha någon. Och när jag verkligen ville ha, då var det försent. Tur var väl det ändå! För då bevisade jag för mig själv att jag kunde göra det utan bedövning. Jag personligen anser inte att lustgasen hjälper speciellt mycket, den hjälpte mig att andas bättre bara. Men jag hade nog inte klarat det utan den heller :) Jag kräktes heller inte en enda gång fast folk sa till mig att jag skulle vara beredd på att spy en del. Inte en enda gång :) Jag fick höra av BM efteråt också att min förlossning gick riktigt bra. Den tog ju "bara" 10 timmar från första värken. Dessutom behövde jag knappt sy någonting efteråt, hon gjorde det bara för att det inte skulle svida när jag kissade. Och det var tydligen också ovanligt för förstförderskor, att inte spricka mer än vad jag gjorde. Så det var också skönt :)

Ja, man har lyckats med någonting sjukt bra. Ångrar inte en sekund av någonting alls, det är värt all smärta även om det kanske inte känns så precis när man ligger där. Novalie och Kim är det bästa som hänt mig och det är precis såhär jag vill ha mitt liv. ♥♥

2010-06-21
 14:22:03

Bilder











2010-06-21
 06:46:52

Dötrött

Fy fan vad jag är trött nu. Klev upp 6 igår morse och fick inte somna förns 02.00 i natt. Sen vaknade Novalie och var hungrig 05.30 imorse. Ja, det är min sömn.. Huvudvärk har jag. Ska strax in o kika om hon somnat om, då lägger jag mig ett tag också. Kim sover som en stock som vanligt. Det är så jobbigt att han får sova men inte jag :( Han vaknar ju inte ens av att hon skriker ...

Idag kommer inte bli någon bra dag. Är ledsen, trött och frustrerad. Det är ju en kul start på dagen! Vill inte ha falska människor i mitt liv men hur beter man sig? Det är liksom som att jag är illa tvungen att stå ut, bara. Den här människan kan man inte bara välja bort.

Anyway, hade tänkt åka till Furuvik i helgen men jag hoppar över det. Trodde det skulle bli en familjeresa men icke. Får väl åka en annan gång.. Ska ned på stan och lämna in moderskapsintyget till fsk också. Blir att gå förbi Marinas utbildning och säga hej och sen kanske en fika. Får se hur man mår efter någon extra timmes sömn..
Inte har jag lagt ut nå nya bilder än heller, har inte ens fört över dom från kameran till datorn. Snacka om lat!
Men det kommer. Man tar ju nya bilder då och då.. Ne, nu ska jag kolla om man får sova lite.
2010-06-19
 18:48:56

En hel dag hemifrån

Idag har vi varit hemifrån en hel dag :) Ganska skönt kan jag säga. Vi gick först ned på stan, köpte lite mer kläder i storlek 50. Hade nästan bara 56 så det behövdes. Gick en liten sväng runt på stan och sedan vidare till Palaya *stava* för lite mat. Hon sov hela tiden i vagnen, grinade till lite grann men inte alls nå mycket. Hon älskar att åka vagn och det är så skönt. Efter det gick vi hem till mamma och åt på hennes uteplats och har varit där tills nu. Kim fick åka iväg till Valbo och köpa en bröstpump åt mig för det ena bröstet var sprängfullt och Novalie kan inte amma på det för bröstvårtan krymper ihop pga trycket. Skönt var det att få ut mjölk och ska väl pumpa en gång till för hon kunde fortfarande inte amma på det efteråt.

Min rygg är helt slut nu, vill jag lova. Och imorgon blir det förmodligen en promenad ned till Jernvallen eftersom Kim har fotbolls match. Om vi går dit, beroende på vädret, så hoppas jag att hon sover under tiden :P Jag får nästan lite panik om hon börjar skrika om vi är långt hemifrån. Vill inte gärna dra fram tutten bland massa folk heller. Men det ska nog gå bra.. Man får väl bara gå en sväng med vagnen om hon börjar grina.

Nu ska jag göra annat, kommer snart bilder på lillan :)
2010-06-19
 07:12:06

Svårt

Herregud vad svårt det är att veta vad hon egentligen vill. Men nu har jag åtminstone lärt mig att jag inte kan stoppa tutten i munnen på henne så fort hon skriker. Vart amning typ varannan timme och det slutade med att hon fick ont i magen istället :( Det är bara sååå jobbigt när hon inte kan somna och skriker fast hon nyss blivit matad. Men det är säkert magen som krånglar, det är bara stå ut och försöka vagga henne till sömns :) Tog 2 timmar att få henne att somna i natt men sen sov hon 3 timmar innan det var mat dags igen. Skönt!

Man lär sig med tiden, hon är ju trots allt bara 4 dagar gammal än. Men hönsmamma som jag är kan jag inte ens lägga ned henne i spjälsängen och sedan gå därifrån om hon fortfarande är vaken. Det är ju bara att gå tillbaka om hon börjar skrika men näääärå. :P Måste lära mig att släppa liiiite för annars blir det ju bara jobbigt. Hon dör ju inte av att ligga vaken i sängen, haha. Min plutta!

Idag kommer pappa hit också och ska träffa sitt barnbarn för första gången :) Man känner att det inte kommer bli mycket av den sociala biten men det förstår han säkert. Man är ju trött och sliten än och får ju inte världens bästa sömn på nätterna. Men samtidigt känner man sig stressad över att man inte kan vara så social men det är bara gilla läget för så är det när man har nykläckt bebbe ;) Nä, nu ska jag försöka få henne att somna så jag kan sova en liten stund till. Later!
2010-06-18
 19:01:07

Premiärtur med vagnen

Efter att vi haft besök av Marina & Magnus bestämde vi oss för att ta en premiärtur med vagnen :) Vi gick faktiskt en bra bit och fy fan, det kändes i min kropp. Har ju ont överallt men det är bara att bita ihop för röra på mig måste jag.. Kroppen är ju inte i det finaste skick just nu.. Dum som man är tog man ingen bild heller, får göra det nästa gång. Kan bara säga att mitt stor hjärta är stolt som en tupp :) Han skiner som en sol när han får gå med vagnen. Jag själv får ta min egna premiärtur för jag gick bara bredvid nästan hela tiden ;) Men det gör inget för jag älskar att se han såhär.. Jag myser så himla mycket av att Kim är så lycklig. Jag är ju själv lika lycklig och kan inte önska mig annat än det här. :)

Hinner inte skriva mer för nu vaknade lill hjärtat :) Kommer fler bilder inom kort! :)

Ps. Hon har gått upp 103 gram sedan igår så allt är som det ska ♥



denna har Kim ritat upp på en tavla :)

2010-06-18
 09:55:36

Härliga unge :)

Jag måste ha fått världens härligaste, vackraste och perfektaste barn :) Åh, så lycklig jag är. Hade aldrig kunnat föreställt mig att det var såhär bra det känns att ha en egen familj. Jag har aldrig varit lyckligare i hela mitt liv.
Vi var bara kvar på BB i 1 dygn, vi fick dela rum och det var inget vidare. Man kunde liksom inte koppla av riktigt och göra som man vela så vi bestämde oss att åka hem eftermiddagen efter att vi vart inlagd där. Amningen funkade då bra och allt var bra med både mig och Novalie så det var inga problem. Jag hade nog stannat kvar en natt till om vi hade haft ett eget rum men nu var det ju inte så..

Både jag och Kim var sjukt nervösa över att åka hem, det var ju trots allt då vårat familjeliv skulle börja på riktigt. Det har gått jätte bra, det enda problemen är amningen. Den började strula ganska så snart vi kom hem. Jag fick inte riktigt till det och Novalie fick inte i sig det hon skulle. Men vi åkte på återbesök igår och fick då hjälp med amningen så nu har mjölken runnit till och amningen fungerar kanon!! Det krävs ju teknik och det är ett helt företag att "lära sig" amma. Vissa har säkert skit lätt för det men jag är inte en av dom :P Men så lycklig jag vart när det vill funka. Hon hade tappat 9% av sin födelsevikt eftersom hon inte fått i sig som hon skulle men det gjorde ingenting. Fick amma på BB igår och visa hur jag gjorde och så visade dom hur man skulle göra, efter 10 min amning på vardera tutte hade hon gått upp ca 36 gram :) Så då visste vi att hon fick i sig tillräckligt.
Dock är ju bröstvårtorna sjukt ömma och har sår på ena men jag ammar i alla fall :) Det kommer ju försvinna och det är bara dom första tagen hon tar som gör ont sedan släpper det lite. Jag tror jag ska köpa en amningsnapp att ha hemma, just in case. Men jag kommer dra mig för att använda den så länge som det går..

Annars är hon så himla nöjd hela tiden :) Hon äter och sover, ibland är hon jätte vaken och vill vara med och titta mycket. Jag kan ligga och se på henne i timmar när hon slår upp sina stora blåa och ligger och gör en massa tokiga miner :) Så himla härlig!!

I natt har det varit en jätte bra natt, har fått många timmars sömn. Igår mådde jag inte alls bra, vart yrslig och mådde illa. Antar att det kan bero på att man inte hade sovit många timmar på typ 4 dygn. Jag har nog aldrig sovit såhär lite i hela mitt liv. Därför var denna natt extra bra :) Novalie låg med oss i sängen och sov så jag behövde bara dra fram tutten och amma henne liggandes :P Sen somnade vi båda två väldigt nöjda. Har ammat henne ganska mycket nu på morgonen men nu ligger hon och sussar bredvid älsklingen. :) Mina fina hjärtan!

Nu börjar jag känna mig trött igen men blir väl så när man sätter sig ned och kopplar av en stund.
Hoppas ni får en fin dag! Själv hade jag tänkt tagit premiärturen med vagnen men det regnar för fullt :(


2010-06-17
 20:00:55

Äntligen är hon här <3

Ja, som ni märkt har det inte blivit någon uppdatering på ett tag men ni förstår nog varför ;) Äntligen har hon kommit till oss efter en lång (men värd) väntan! Kan inte beskriva med ord hur lyckliga vi är här hemma.
Tänkte sammanfatta allt så kortfattat som möjligt medans lillan nyss ätit och ligger nu och sover på pappa Kims bröst. :) Jag antar att ni är nyfikna på hur allt gick till, de flesta har ju trots allt hängt med min blogg ett tag :)

Mina värkar startade runt 22.30 tiden den 14:e, men jag var ju lite osäker på om det verkligen var riktiga värkar. De blev snabbt mer intensiva och runt 23.00 kom dom med 3 minuters mellanrum. Tog en dusch med älskling men klarade inte av att stå där inne, gjorde för ont helt enkelt. Ringde in till förlossningen och rådfrågade, dom tyckte jag skulle ta 2 st panodil zapp och en varm dusch (igen) så jag lydde order men som jag trodde hjälpte det inte överhuvudtaget. Satt/stod i duschen i ungefär 20 minuter, det var ju ändå rätt skönt. Men värkarna fortsatte i samma takt som innan. Jag ville ändå vänta ett tag innan vi åkte in utifall det var falskt alarm. Men när klockan vart 01.15 orkade jag inte vänta hemma mer. Vi tog bilen och åkte in och barnmorskan vi fick hade nog inte räknat med att jag var öppen så pass som jag var. Det vart kurva när jag kom in, värkarna fortsatte i samma takt fast nu var dom lite starkare. Gyn undersökningen visade att jag var öppen hela 5 cm .. Chockad vart jag, hade ställt in mig på att få åka hem igen. Men vi vart placerade i ett förlossningsrum och nu hade värkarna blivit grymt mycket starkare. Fick ombyte och lustgasen åkte fram. Klockan tickade på och 1 timme senare (från gyn undersökningen) var jag knappt öppen 6 cm. Herregud, då fick man se fram emot en hel natt + morgon med värkar. Men timmarna rullade på och jag vart erbjuden ryggbedövning men tackade för tillfället nej. Jag ville ju klara detta utan EDA. Vart då erbjuden akupuntur och sa kanske. När klockan var 03.40 ungefär så tog dom hål på hinnan så vattnet kom ut, det gick inte av sig självt. Klockan fortsatte att gå, jag fortsatte att suga i mig lustgas och ca 05.20 fick jag akupunktur. Hade då så grymt ont så gick med på att prova det.. Ingen höjdare! Hjälpte inte mig ett dugg, gjorde bara ont att få nålarna i ryggen. Nej, helt värdelöst (för mig) .. 05.30 vart värkarna ännu starkare och började trycka på neråt rumpan. Ville fortfarande inte ha någon ryggbedövning. Jag provade ligga i olika ställningar men jag tyckte inte att det fanns någon alls som gjorde det mindre smärtsamt. När klockan var 05.40 så ångrade jag mig och ville ha ryggbedövningen så en läkare kom och diskuterade om det var någon idé. Jag var då öppen 9 cm och läkaren sa att det inte är till någon hjälp att ta den så jag fick bli utan. Det var sjukt jobbigt att höra eftersom det gjorde så jävla ont i ryggen och jag ångrar idag att jag inte tog den. Men jag klarade det trots allt ändå! Jag fick kvaddlar fram vid magen, även det helt värdelöst. För er som inte vet vad det är så sprutar dom in koksaltlösning under huden, det svider helv*te och det är meningen att man ska fokusera mer på den smärtan än den övriga (yeah sure) .. Efter många timmar så satte krystvärkarna igång 07.45 och det tog ca 45 minuter från att krystvärkarna startade tills Novalie tittade ut för hennes födelsetid vart 08.28 :)

Vi var då världens lyckligaste föräldrar. Det kändes så himla overkligt, jag var fortfarande väck av lustgasen och i chock efter smärtan. Men det kunde inte kännas bättre!!! Det hela gick jätte fort, 10 timmar tog det allt som allt men kändes inte som så länge. Trots att man bara sitter/ligger i ett rum och har ont så rullar tiden på..
Hon kom i alla fall ut och vägde 4100 g och var 52 cm lång :) En rejäl tjej!

Det vart en lite hoppig och suddig förklaring på allt men jag har inte riktigt tid och ro att göra det bättre än såhär :) Ni förstår ju vad som hänt åtminstone. Jag skriver mer sen om tiden på BB och tiden hemma, nu vaknade mitt lillhjärta så jag ska låta henne komma till mig så Kim får äta. Här får ni några bilder på henne i alla fall :)






















2010-06-14
 19:56:15

Lyssnar just nu sönder:

2010-06-14
 09:55:21

Hemma igen

Ja, det vart bara ett UL. Ingen undersökning eller något sånt men fick åtminstone se min bebis igen. Jobbigt att dom inte ville kolla mig mer men eftersom det var rätt mängd fostervatten och hon var lagom rund om magen så fick jag en ny tid på torsdag 8.30 .. Då blir det ännu ett kontroll ultraljud, kurva och gynundersökning för att se om jag är mogen. Som jag fattade det så sätter dom igång mig på torsdag om jag är mogen annars är lördag en garanterad dag för igångsättning. Det känns som en evighet dit och jag hoppas att hon kommer igång av sig själv.

Nu ska man även få dessa dagar att gå, usch och fy. Har en känsla av att jag inte kommer att komma igång själv utan får helt enkelt vänta. Isåfall hoppas jag att det blir på torsdag.. Man får ta en dag i taget även om det är jobbigt och svårt att göra det. Men nu har man åtminstone en dag att se fram emot, eller ja.. Två olika dagar beroende på om det blir på torsdag eller lördag. Jag hoppas och ber till gud att torsdag är dagen i alla fall..

Hoppas ni får en bra dag idag.
2010-06-14
 06:48:24

Nervös

Sitter här nyvaken nu, vaknade 20 min innan klockan ringde. Vet inte varför men nervös är jag inför kontroll UL. Kanske för att man även har frågor som man kommer få svar på. Det börjar ju trots allt närma sig förlossning, oavsett om det startar själv eller om man blir igångsatt. Ny vecka nu och 12 dagar över tiden. Min slempropp lossnade igår och det hade även lossnat lite nu på morgonen. Jag tror åtminstone att det är den, är rätt säker..
Den har ju lossnat för mig 3 gånger nu, första gången var i tidigt skede så den återbildades. Kommer inte ihåg vilken vecka jag var i men det var långt kvar till BF i alla fall. Sen en gång efter det och till sist igår och så lite idag då.. Men har inte känt av några värkar.. Jag hoppas jag kan få en undersökning i alla fall..

Nu ska jag hoppa in i duschen, balkongdörren har stått lite öppen hela natten och det är ju inte jätte varmt direkt så man sitter här och huttrar.. Skriver om vad som hände när vi kommer hem igen.


Lilla älskling därinne, titta ut nu för jag längtar så efter att få se dig..

2010-06-13
 08:02:46

Tvätt

Ytterligare en tidig morgon med tvättstuga. Och som jag förstod fick jag kliva upp och ta det själv. Vaknade runt 04.30 av att Kim fortfarande låg och kollade på Smallville så man kunde ju inte räkna med att få någon hjälp denna tid på dygnet direkt. Och tungt var det! Fattar inte vart all tvätt kom ifrån. En annan är ju bra trött också men det är bara att bita i det sura äpplet, tvätta och se glad ut. Vägrar ha massa tvätt när man kommer hem ifrån BB. Och nej, ingenting har hänt ännu. 11 dagar över tiden och jag känner mig så jävla less. Igår hade jag, vad jag tror var, oregelbundna värkar. Till och från i flera timmar. En stramande smärta i magen och bak i rygg. Magen vart dessutom stenhård. "YES", tänkte jag. "Nu sätter det snart igång" .. Tji fick jag, som vanligt. Just för att det inte har hänt någonting i natt, alltså. Man ska aldrig tro att det är på gång för då går det över lika snabbt..

Ja, men det är bara denna dag kvar sen imorgon är det dags för UL. Förhoppningsvis får jag den där hinnsvepningen också, man kan ju hoppas.. Trött är man på att bara gå och hoppas hela dagarna. Jag vill föda NU, NU, NUUUU på momangen. Inte om några timmar eller dagar utan nu på en gång. Skiter i hur ont det gör för nu vill jag ha ut henne. Det här är det plågsammaste jag varit med om i hela mitt liv, att bara vänta och vänta på att man äntligen ska få se sitt lilla underverk som jag redan älskar av hela mitt hjärta. Ja, men vad gör man? Jo, man fortsätter att vänta och försöker att INTE låta tålamodet rinna av en helt. Även fast det är svårt. Synd att det ska ta så mycket på psyket, man tänker ju sjukt mycket alltså. Bl.a att någonting är fel, man känner sig som världens ensammaste människa att gå över såhär länge (även fast jag vet att det inte är så) och någonting jag är jätte orolig för är att det blir kejsarsnitt. Skulle dock inte förvåna mig eftersom jag inte haft jordens bästa tur hittils men det vill jag verkligen, verkligen, verkligen inte.. Jag dör nog hellre, nästan.. Vill vara med om en normal förlossning, hoppas jag får det också.. Ja, men med det sagt så kom jag inte mycket längre i livet. Haha!

Hoppas ni får en fin dag. Kim ska spela match idag mot några agressiva jäklar, kan bli lite action då. Hoppas! ;)
CU later.


En annan orkade ju inte böja sig fram varje gång, fick träningsvärk i benen.
Det ni! Hahah.



När jag väl böjde mig ned var det inte lätt att ta sig upp igen,
det är en sak som är säker..






Nu har sängen stått tom alldeles för länge..

2010-06-12
 11:00:59

Rekommendera

Jag tänkte rekommendera en sida för er som tycker det är krånligt att klocka värkar:
http://www.varktimer.se/

Kom ihåg att lampan "värk pågår" ska blinka för att den ska fungera. Följ anvisningarna så går det bra :)

2010-06-12
 10:20:02

+10 dagar

Nu är det 10 dagar övertid. Händer inget alls förutom att hon levde om som f-n där inne igår i flera timmar. Längtar tills på måndag då vi ska på UL, hoppas jag kan få hinnsvepning då. Hon trivs bra där inne, tydligen..

Har i alla fall ganska nyligen vaknat, skönt att sova länge ibland. Kim sover fortfarande men han har vaknat till några gånger så han är väl snart uppe han med. Idag är det lördag och riktigt skit väder. Undra hur man ska få denna dag att gå? Igår satt jag inne hela dagen, blää. Hoppas regnet lägger sig så man kan gå ut och få lite friskluft åtminstone. Jaja, får se vad som händer och sker..

Ha en bra dag!
2010-06-11
 12:39:32

Jag älskar dig

2010-06-11
 10:06:53

Något att göra..


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Det lilla barnet är fulländat och sprängfyllt av energi och strävar hela tiden efter
att få uttrycka sig här på jorden" / Våga vara vuxen - Bli en bra förälder

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Sovrumsväggen

3. Vad var det senast du såg på tv?
Åt frukost och såg på Rachel Ray

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
10.00 ... (Nära, 09.55 i skrivande stund)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Prat från Rachel Ray från teven

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Igår var jag utomhus hela dagen. Var och spelade Minigolf, åt på stan, var på bernö,
rusta, dollar, ÖB, maxi och statoils biltvätt :)

7. Vad hittade du på innan du började svara på den här frågorna? 
Läst olika bloggar; Marinas, Cickis, Mammas, Kissies (ja jag vet vad ni tänker men det är underhållande) ;p

8. Vad har du på dej?
Trosor, en vit filt och ett par mysiga tofflor 

9. Drömde du något i natt? I så fall vad?
Jag kan inte komma ihåg att jag drömt någonting.. för ovanlighetens skull.

10. När skrattade du senast?
I morse när Kim försökte hångla upp mig men inte fick :P

11. Vad finns i rummet där du är nu?
En fotölj, blommor, spjälsäng, katt, säng, byrå, garderober, hyllor och tavlor :)

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Smallville :P

13. Vad tycker du om den här utmaningen? 
Tja, den fördriver morgonen lite grann i alla fall ;P 

14. Vilken vad den senaste filmen du såg?
Green Zone, halvbra film

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Mitt drömhus, drömbil, hus utomlands, stuga, kläder, skor och massor av mer :)

16. Berätta något om dej själv som folk inte känner till.
Jag är egentligen blond, jag har varit näst intill beroende av spelet WOW (world of warcraft)
och har spelat i ungefär 2 år.. om inte mer? Men har slutat nu..

17. Om du kunde förändra en sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Jag skulle definitivt minska kraftigt på invandringen, tyck vad ni vill men så är det.

18. Tycker du om att dansa?
Absolutly love it

19. Georg Bush?
Krig? Hahaha

20-21 Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Flicka - Novalie. Pojke - Milo

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Absolut!

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
OM
han fanns skulle jag säga åt han att sluta ta så många onödiga liv.



detta är min framtida tatuering
den kommer göras på vaden så fort jag slutat ammat :)

2010-06-10
 21:26:25

Och lite till....

Lite till som jag vill/tänker införskaffa i sommar:

Sequins Lips Tee SEK 149, Club L - NELLY.COM

Zanjani Top SEK 199, Vila - NELLY.COM

Amba Dress SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COM

Mette Funny Dress SEK 199, Only - NELLY.COM

Memoir Strap Dress SEK 299, Vila - NELLY.COM

ja, typ något sånt :) och nå fina leggings.
inget åtsittande iallafall, hehe..

2010-06-10
 21:08:35

Vill ha...

Dessa skor har jag blivit SÅ kär i.. Ser ut att vara riktigt sköna att gå i också. Men när har man tid att använda dessa då? :-/

Sweet SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

2010-06-10
 16:17:22

Blää

Dom ringde från UL och bokade om oss till måndag istället, dels för att det var för mycket tider för UL redan och sen för att allt såg bra ut i min journal. Suck!! Men på måndag kl 8.30 skulle vi vara där. Puh, tidigt!
2010-06-10
 12:22:20

......

2010-06-10
 12:12:12

Deprimerande

8 dagar över tiden idag. Jag blir så deppig nu :'( Fick tid för kontroll UL imorgon 10.30. Var inga problem alls att jag skulle få komma imorgon istället för på måndag. Jag försöker tänka positivt; att man ska ta vara på dagarna och göra hitta på saker eftersom det kommer bli svårt att ha tid med det ett tag framöver sen. Jag & Kim funderar på att åka och spela minigolf idag. Får se om vi gör det.. Någonting ska jag göra för att få dagen att gå i alla fall..

Jag låg och kollade på film tills klockan var runt 03.15 i natt. Älskling somnade lite innan den slutade. Sen klev jag upp 9.30 och ringde till dom på ultraljud. Det är ju jätte fint väder idag med, skönt.. Har inte haft nå ont i natt, fattar inte varför man blir deppig av att inte ha ont? :-/ Bara för att man intalar sig själv att bara för att man har ont så är det nära. Fast så behöver det ju uppenbart inte vara.. Det behöver inte göra ont alls innan värkarna sätter igång, det kan ju bara komma liksom. Jaja, alla fungerar vi olika.

Idag går jag in i vecka 42 också. Om man räknar som kalendern på familjeliv. Det blir alltså 41+1 eller något sånt, va? I varje fall så har jag gått 2 fulla veckor övertid på onsdag så om en vecka har vi garanterat(?) våran bebbe hos oss. Vare sig hon vill eller inte! Hoppas hon vill komma innan onsdag av sig själv.

Ne, nu ska jag göra annat. Skriver mer sen!
2010-06-09
 17:10:13

Barnmorskan

Det gick bra hos barnmorskan, vi pratade bara lite om att det är jobbigt nu osv. Ska även ringa och boka tid för ultraljud imorgon, får se om jag får åka på det på fredag eller måndag. Hon tyckte jag skulle fråga om jag kunde få komma på fredagen eftersom det är så tungt och jobbigt nu. Får se vad dom säger för någonting..
Hjärtljuden låg på 140 och allt såg bra ut. Har gått upp ännu mer i vikt men jag har jäkligt mycket vätska så man kommer väl få spendera en hel del tid med att kissa sen när hon kommit ut.. Men det var skit samma, bara hon kommer :) Får se om hon gör det, hoppas verkligen det så man slipper att bli igångsatt ...

Annars har det inte hänt mycket mer än så idag, somnade kl 11 och vaknade 13. Tog på krafterna att kliva upp 6 imorse.. Det tänker jag inte göra om förns det behövs, haha .. ;)

Hoppas ni haft en bra dag.

2010-06-09
 06:47:35

En hel vecka

Idag har jag gått en hel vecka övertid. :( Det är nu jag börjar oroa mig för att någonting kanske är fel. Dumt att göra det, tur att jag ska till BM idag. Jag vill göra ett UL och se så allt står rätt till där inne. Börjar faktiskt få ont i magen.. Hoppas hon kommer ut snart, vill inte gå såhär längre. Nu har jag så ont i mellan benen så jag knappt kan sova på nätterna. Så jobbigt :( Men antar att det är någon form av foglossning, den gick ifrån höfterna ner mellan benen istället tydligen..

Ja, och sen undrar ni väl vad jag gör vaken nu? Fast jag har varit vaken sen 06.00 och kom på att vi har tvättstuga mellan 7-9. Så tänkte jag att jag kan gå ner och börja tidigare så kanske man hinner med någon extra maskin. Det fanns nämligen inte många tider men vi har mellan 13-17 igen också tror jag. Men man vill inte komma hem från BB sen och ha massa lort tvätt så det känns bäst om man försöker tvätta upp det mesta..

Ska ta och äta någon frukost snart & hoppas på att mamma vaknar så jag kan gå dit en sväng :P
Ha en jätte bra dag så skriver jag mer ikväll.

2010-06-08
 20:28:23

Äventyrs dag!

Idag har det varit en minst sagt äventyrlig fiske dag :) Vi bestämde oss för att åka och fiska tillsammans ute i skogen. Och ja, det var verkligen ute i skogen. Långt bortanför Kungsberg, inte en människa syntes till. Men det var också riktigt skönt att bara vara vi två för det blir inte nå mer ensamtid på ett tag framöver. Så det behövdes. Vi kom dit runt kl 14 och det var segt i början.. Och riktigt varmt! Men sen rullade tiden på när fiskarna började nappa, en efter en. Vi fick 3 st på ungefär 15 minuter :) Ena av dom var min.. Sen gick det ett tag till och Kim började känna att vi skulle åka hem men jag föredrog att vi stannade en stund till.. :) Och så bra av mig !! För bara en kort stund efter så plumsade det i vattnet alldeles bakom mig och så säger Kim "ÅH, kolla älgarna" och jag kan säga att jag trodde inte ett dugg på honom. Bara för att jag hade sagt flera gånger "Hoppas det inte kommer nå älgar eller björnar" så jag trodde han drygade på mig bara.. Men när jag vänder mig om så kommer det en älgko med sin bebbe och simmar i vattnet, bara ett par meter ifrån oss. Ja, jag höll på att SKITA på mig.. Jag sa till Kim "nu måste vi springa, kom vi springer" hahah. Han vart helt till sig och tog fram kameran och allt medans jag stod still som.. ja, ett träd. Jag har aldrig sett en vild älg förr och jag har hört att man ska hålla sig borta ifrån dom om dom har sina bebisar med. Men dom tittade bara på oss och simmade vidare, till andra sidan. Där klev dom upp och mamman stod och tittade på oss en stund innan dom gick vidare.. PUH, tänkte jag. Men det där lär man aldrig ska få vara med om igen.. Så när chocken lagt sig för mig så var det verkligen hur häftigt som helst :D Det är inget som händer varje dag, precis.. Hihi! Dessutom nappade 2 fiskar till efter det så det vart sammanlagt 5 fiskar.. 3 var mina.. Och mina allra första i hela mitt liv! Mitt rosa fikespö skrämmer alltså inte slag på fiskarna, snarare tvärtom ;)

Ja, vi drog oss hemåt runt 18 tiden.. Då vart jag sjukt trött. Nu ska vi sätta upp ett nät över spjälsängen, kommer visa kort sen. Kommer bli GRYMT fint!! :) Jag har dessutom spelat in 2 videosar idag när Novalie levde om i magen, laddar upp den ena här som det syns bäst på.. Håll koll på mitten-/höger sida av magen bara :)
Hoppas ni haft en bra dag!! Det har verkligen jag..































2010-06-08
 10:47:36

6 dagar

6 dagar över tiden idag. Bläää.. Hade lite ont i natt och i morse men bara kraftiga förvärkar. Dom kommer också efter varje gång jag kissar.. Vaknade rätt sent idag jämfört med alla andra dagar men det var skönt. Fint väder är det så idag ska jag försöka göra någonting, ta mig ut på stan eller något så jag får röra mig. Eftersom jag fick dom där annorlundare värkarna igår när jag rörde på mig så kanske det är bra.. Det hjälper kanske till att sätta igång? Dock mindre roligt om dom skulle komma regelbundet och tätt när man sitter och fikar eller något :P Men för mig gör det inget, vattnet får gärna gå när jag är inne på gallerian om det är så, nu längtar jag bara nå så oerhört efter min Novalie. Tack ni som kommenterade att det är nära när man känner värken i ryggen, det gör min dag lite bättre och om jag nu fortsätter gå över flera dagar till så kommer inte dom kännas lika långa när andra säger att det är nära :) Oavsett så har jag gått över 1 vecka imorgon och den veckan har gått jäkligt fort så om jag går över 2 veckor så vet jag att det bara är lika lång tid kvar som jag redan gått över nu..

Jag undrar om sex verkligen hjälper, jag är ju faktiskt inte sådär jätte sugen på att ha det :P Men många säger att det funkar men jag är skeptisk. Just nu är det bara bökigt att hålla på med sånt. Kim blir ju glad såklart men jag kan liksom inte släppa blicken ifrån min gigantiska mage och då känns det bara fel :P Vad tror ni?

Men nu är jag hungrig så ska äta frukost och pussa lite på min gubbe som har ont i magen :(
Ha en jätte bra dag. Skriver mer ikväll!



Jag & Johanna för längesen :)

2010-06-07
 20:59:53

Otroligt seg dag

Så uttråkad som jag varit idag har jag nog aldrig varit i hela mitt liv. Det vart riktigt jobbigt ett tag så jag och älskling bestämde oss för att åka till Högbo och kolla vad de hade för mat att erbjuda och ev. spela mini golf när solen tittade fram en liten stund. Vart inget av det, maten var ju urusel. Fanns ingenting att välja på och på mini golfen var det nog en hel skola så det hoppade vi över.. Synd, när man äntligen tar sig iväg ensamma tillsammans för att göra någonting. Vi åkte vidare till Medskogssjön för att äta men där fanns det ju inte heller någonting. 3 olika maträtter och vem betalar 70 spänn för korvstroganoff med ris? Inte vi i alla fall :P
Vi åkte tillbaka till Sandviken och det slutade med att vi handlade kebab rulle och hamburgare på Aga kiosken. Mamma ringde och var hungrig så vi handlade mat åt henne med så hon kom hem till oss och åt :) Hon hade precis kommit från stan och hade med sig en jätte söt, vit volang mössa till bebisen. Och ett par sånna där blöjtrosor i samma material, volanger på baksidan :) Dåligt söt hon kommer vara i det där med en klänning..

Mamma gick hem en stund efter att hon hade ätit klart och jag vart uttråkad igen. Kim skulle tatuera Erik så jag bestämde mig för att gå hem till mamma. Brorsan kom också dit så vi pratade lite och sådär. Tillslut, när klockan var runt 18 tiden, åkte vi till Valbo .. Det gör ju så jäkla ont när jag går men jag ville röra mig lite. Hon hade presentkort på Media Markt så vi åkte först dit och handlade lite. Jag köpte en vattenkokare, hårfön och en feber termometer. Behövliga saker, kan jag säga.. Vi åkte vidare till köpcentrumet och gick och tittade lite. Men det vart ingen längre stund.. Handlade bara lite frukost på Coop.. Jag var så jäkla shoppingsugen men för snål för att handla något vilket kan vara bra :) Ville in på H&M också men orkade inte bära kassarna från Coop där inne så vi hoppade över det. Lika bra för annars vet jag att jag hade kommit ut med någonting därifrån :P

Och med bebben händer det inte mycket, känner lite värkar då och då. Fick dock några annorlunda värkar idag än vad jag haft förr. Värken strålade ut i ryggen och ned i benen.. Vart så när jag började gå och höll i sig i ungefär 1 minut men dom kom inte regelbundet utan med låååånga mellanrum. Men minsta lilla gör ju så att man hoppas på att det är på gång men man blir lika besviken varje gång.. Den 9e ska vi till BM igen och då ska hon berätta hur vi ska göra, har ju gått 1 vecka över tiden när vi ska dit. Blir säkert UL på förlossningen för att se så fostervattnet och allt ser bra ut.. Men jag hoppas fortfarande att vi hunnit åka till BB innan den 9e..

Imorgon funderar vi på att åka på bilbingo. Det skulle vara kul :) Har aldrig varit på det förr. Får se hur vi gör med den saken, det är inte förns på kvällen i alla fall.. Under dagen har jag ingenting planerat men någonting ska jag se till att göra så man fördriver tiden. Nu är jag i alla fall bra trött, ska ta en dusch som jag gör varje kväll, och sen blir det nog att slänga sig i sängen framför en film och sen sova..
Hoppas ni har haft en bra dag!

2010-06-07
 19:56:16

Inte hunnit

Flera som undrat om jag åkt in idag men icke! Har inte hunnit uppdaterat.. Skriver mer om dagen om ett tag :)
2010-06-06
 17:56:22

Dum idé

Först var det en bra idé att följa med och titta på match, sen när jag kände hur solen brände så tyckte jag ändå att det kanske var lite dumt. Vi kom dit 12.30 och matchen började 13.00 och tänkte att dom spelar ju minst 1 timme så då avlider man ju i värmen. Mja, visst serru. Sen kom molnen och det började ösregna och jag vart genomblöt och iskall!! Ja, så vilket som så vart det en dum idé att följa med ;) Hade ju hellre suttit i stekhet värme än blivit iskall och riskera att bli sjuk nu när man snart ska ha bebbe. Men men, det gick bra endå .. :)

La mig i sängen och tänkte vila kroppen ett tag när vi kom hem, slutade med att jag somnade :) När jag vaknade så hade älskling åkt iväg, kom hem efter en stund och hade handlat mat så nu står min fina och gör mat. Idag igen ;) Så härligt att man har en fästman som är duktig på i stort sett allt :) Och att han vill göra det frivilligt också, utan att man behöver tjata :) Underbart! Det blir kycklingfilé blandat med paprika, creme fraice *stava*, curry och spagetti. Gott, va? Curryröra, eller vad det heter .. Ja och resten av kvällen blir såklart lugn som vanligt. Ska nog ta en bit av kladdkakan jag gjorde förut, den vart ju sjukt god när man värmde den lite i mikron. Vill inte att den ska stå och bli gammal så en bit kan jag ta :D

Har så jäkla ont mellan benen nu också. FY f*n. När jag ska ta mig upp från sitt-/ligg ställning så gör det såååå ont. :( Utanpå alltså, inte inuti.. Känns som min stackars pullis är på väg att spricka (ja, nu skrattar du säkert åt mitt ord för pulla) haha.. Nej men det gör verkligen as ont. Har dock ingen aning om varför, någon som vet eller hade likadant? Hoppas det är THE SIGN för att det snart är på gång. Annars vet jag inte vad jag gör..

Ne det var väl inget mer än så.. Kan någon se till att förlossningen startar i natt så är jag evigt tacksam :P
Ha en bra kväll..


2010-06-06
 10:46:44

Nationaldagen

Kommer bebis titta ut på självaste nationaldagen? Har ju fram till 00 inatt på sig ;) Hehe..
Runt 12.30 tiden ska jag och älskling iväg, han ska spela fotbolls match och jag tänkte följa med och titta på.


2010-06-05
 23:13:05

Varken internet eller tv kanaler

Ja, denna eftermiddag har ju minst sagt varit sug tråkig! Tv kanalerna fungerade inte (det gör dom fortfarande inte) men dock inte bara jag och Kim som är drabbad utan det verkar ha blivit något fel någonstans.. Jäkligt tråkigt! Sen tänkte man sitta vid datorn istället men då har internet slutat fungerat också. Men nu lyckades jag "låna" internet av någon granne i närheten som inte hade lösenordsskyddat sitt ;) Tack och bock!!

Eftermiddagen har i alla fall bestått av att plocka lite. Jag är så uttråkad lätt numera, man tänker på massor av saker som man förmodligen inte kommer hinna med sen. Brorsan var hit och vart tatuerad med ett grymt bra resultat. Tog dock ingen bild på denna, glömde helt bort det. Men det vart en lite mer avancerad idag, en döskalle med blommor runtom och en banderoll igenom munnen eller något sånt. Det vart även skuggning för första gången och allt vart bra :) Nästa projekt på bror min är först och främst att fylla i den första "Neo" tatueringen han gjorde igår.. Sen vill han ha nå tribalmönster osv.. Ja, det är ju bra att älskling har någon att träna på :)

Efter det så var jag sjukt trött. Jag la mig i sängen och slumrade till en liten stund medans älskling gjorde mat och gud så gott det vart :) Han gjorde köttfärsbiffar, potatismos med lingonsylt :) MUMS! Och efter det vart det en film som jag verkligen rekommenderar: Dear John. En drama, tror jag.. Men såååå bra. Enligt mig ;)
Jag har haft lite förvärkar till och från hela dagen, fick även en värk bak i ryggen och har haft ont i ljumskarna hela dagen. Ungefär som att man sträckt dom. Sen har jag ju känt av dessa ilningar flera gånger, dom som gör så ont så jag stannar upp och ställer mig på tå :P Men det är bara skönt att man känner av lite, man får ju förhoppningar om att det är på gång då.. Hehe.. Får se om det blir i natt..

Trots att Kim har semester fick han åka ned på jobbet nyss, hans chef hade glömt att skriva någon beskrivning till de som tar över under Kims semester. Han borde få dubbelt betalt när han måste åka ned såhär sent, en lördag plus på semestern?? Annars är det ju dåligt lär jag säga..
Jaja, får se när han kommer hem igen. Kunde ta upp till 4 timmar om han var tvungen att fixa sakerna själv..
En annan ska väl snart hoppa i säng, börjar bli lite tung i ögonlocken.. Hoppas ni haft en fin dag i alla fall!
2010-06-05
 12:05:56

Ingen bebis inatt heller

Nej, det kom ingen bebbe i natt heller. Suck! Men nu är det en ny dag och vi får se vad som händer :)
Jag ska i alla fall snart gå till mamma, ska få potatissallad och rostbiff där idag. Mums.. Kim ska tatuera in kinesiska tecken på brorsans ben idag också. 2 tatueringen på 2 dagar.. Även hans första. Men han är nog glad, haha.. Dom blir ju bra i alla fall.. Kim får även besök av Stefan om ett tag och hans fruga Sinikka ska hem till mamma så jag hänger lite där med tanterna ;) Skoja mamma!!

Imorse åt jag och älsklingen frukost ute på balkongen för första gången. Det var mysigt :) Brukar alltid få äta frukost själv eftersom Kim antingen jobbar eller så är han aldrig hungrig på morgon, haha..
Också är det ännu en fin dag av sol och värme. Jag är så jäkla blek så jag bländar mig själv om jag skulle visa min kropp, haha.. Blir solarium i sommar eftersom jag kommer vägra gå i någon bikini nu. Först blir det att fixa kroppen till nästa sommar. Blir en plåga att ligga i solarium när det är varmt ute men det är ett måste..

Jaja, det var väl allt för nu. Ha en super bra dag!





2010-06-04
 17:05:49

Rickard

Idag kom Rickards död över mig. Ville bara lämna ett inlägg till minne utav honom ♥

Min saknad är oändlig

Och du finns här
Här hos mig nu
Oro finns ej längre kvar

Kom var mig nära fast du inte är här (Inte är här)
Tänk på mig var du än är (Tänk på mig var du än är)
Men jag kan känna att i luften där finns du (Där finns du)
Den som jag andas just nu

Jag blundar och jag ser
En bild av den du var
Bevarad i mitt hjärta


Och du finns här
Här hos mig nu
Oro finns ej längre kvar



2010-06-04
 16:57:33

Bakat

Denna dag började jag med att baka :) Herregud vad jag håller igång, haha. Bakade en tigerkaka och en kladdkaka. Gott! Har dock inte ätit nå mat alls idag, är inte ett dugg hungrig heller. :S Konstigt, brukar vara hungrig rätt ofta annars. Har varit dålig i magen med, kan det vara ett tecken på att någonting är på gång???
Mamma och bror min var hit på fika och bror gick härifrån med en tatuering gjord av min fästman. Det var 2 gången han tatuerade (första gången var på sig själv) och nu fick bror vara försökskanin. Sjukt bra vart det! Är stolt över min älskling ;) Han är så duktig.. *Se bild själv*

Ja, annars har jag inte gjort något mer än så. Detta blir 2 dagen jag spenderar hemma. WOW, ett under att man inte varit ute någonting. Men igår vart det ju storstädning så var helt slut efter det. Sen har jag ju haft besöket här som jag själv brukar besöka om dagarna, hehe. Skulle dock behöva en prommenad och få lite frisk luft men vet inte om jag orkar.. Lite senare, kanske :) Känner för att gå ned på stan och spendera pengar. Tyvärr så börjar det sina i kassan så man ska hålla i det sista nu när man får bebis kanske. En vända på dollar skulle jag vilja göra, kanske tjatar med älskling dit innan det stänger ;) Alltid kul att gå där inne och titta..

Igår hade jag rätt ont, kändes som hon var på väg ut med huvudet. Ilade som f*n, så mycket att jag ställde mig på tå och ville lyfta från golvet. Haha... Men ändå så hade man ett leende på läpparna! Imorse när jag vaknade hade jag förvärk också. Har haft små värkar under dagen, sånna som inte gör ont utan man känner bara av dom som en svag mensvärk. Inget nytt, med andra ord. Men jag håller tummar och tår att det händer någonting i helgen.. Vill verkligen inte gå över tiden så mycket mer .. Men någonting som känns underbart är att graviditeten har gått så SJUKT fort. Inte ett dugg segt. Inte ens dom här 2 dagar man gått "över tiden" har känts långa :) Gäller att man planerar dagarna så försvinner dom snabbt.. Skönt är det i alla fall..

Ja, vi får väl se om jag skriver något imorgon. Annars vet ni vart jag är ;)



Den ser mycket bättre ut i verkligheten. O:et ser inte ifyllt ut men det är det
och som sagt, ser inte så tunt ut IRL. Var nog vinkeln :)
Grymt för att vara 2 gången, va?? :)
Den ska även fyllas i..

2010-06-03
 11:11:58

Städar

Sedan 10 tiden imorse har jag hållt på att städa. Svetten rinner på mig och jag hoppas att jag får värkar i belöning :P Om en liten toalett har tagit 1 timme att städa så kan ni tänka er hur noga jag är.. Nu ska jag stå i tills jag nästan tuppar av *skämtåsido* och kommer ingen bebis då så lär hon aldrig komma ;) Det blir ju skinande rent i alla fall !! :)

2010-06-02
 17:21:03

Unthinkable

Såg denna film igår, den rekommenderar jag faktiskt :) Lite rå men för övrigt skit bra.

2010-06-02
 17:09:58

Ingen bebbe ännu

Snart så har även denna dag gått :) Underbart! En dag närmare för varje dag som går. Trots BF så har ingen bebis behagat vilja titta ut än fast dagen är ju inte slut än. ;)

Började morgonen med massa slapp bara, tog en dusch och gjorde mig klar och gick sedan till mamma. Fy tusan vad varmt det varit idag.. Tur hon har skugga på sin uteplats.. Vart bjuden på både morotskaka och bullar :D Dom slank ned fint, haha. Satt där tills älskling ringde och då gick jag och mötte honom för att traska vidare till Enen.. Köpte hem lite frukost och så och nu ska vi grilla korv. :) Sällan vi grillar, va?? ;) Jag har lite huvudvärk så jag lär ta och klunka i mig vatten för det har jag bara druckit 2 glas idag. Dumma mig! Hoppas huvudvärken försvinner sen.. Annars blir resten av eftermiddagen och kvällen lugn. Är ganska trött också..
Har haft lite tråkigt med kameran också, höhö..




Idag:















Igår:





2010-06-02
 09:37:10

BF


2010-06-01
 14:38:47

Juni

Nu är det väl ändå sommar :) Jag gick ut en stund strax efter kl 11 tror jag det var. Jag kan bara inte sitta hemma när det är sånt här väder! Men nu är jag jätte trött. Funderar på att lägga mig och vila en stund, åtminstone tills Kim kommer hem ifrån jobbet. Ingen bebbe än, hoppas hoppas att hon kommer snart. Skulle dock inte förvåna mig om jag får gå så pass länge att man lär bli igångsatt .. Då blir jag ledsen i ögat! Men nu ska vi inte vara negativa. Snart har denna dag gått också, sjukt skönt! Man vet att man kommer en dag närmare varje dag åtminstone. Hihi.. ♥ Hon tittar väl ut när hon är redo, ingen idé att skynda på. Men jag kommer se till att röra på mig lite varje dag, oavsett hur jobbigt det är. För någonstans tror jag att det är bara nyttigt och kanske en hjälp på traven.. Hellre det än att bara sitta inne i alla fall..

Hoppas ni har en fin dag i fin vädret. Och håll tummarna att det händer något idag/inatt!
2010-06-01
 06:21:52

mobil

jag måste bara testa blogga från mobilen en gång ;) svårt att skriva på tangeterna bara :p men lite coolt att jag är ansluten till vårat trådlösa internet som vi har hemma. då kostar det iaf ingenting att surfa... :) snacka om att takniken utvecklas i snabb takt. kunde inte blogga från min andra tele trots att den också är lite "high tech" men denna telefon är ju iofs mer som en liten dator.. då vet jag att jag kan slänga in ett litet inlägg från bb också ;) nu ska jag försöka sova en liten stund till.. 
2010-06-01
 05:30:44

1 dag kvar

Imorgon har vi beräknad :) KUL! Snart är hon här.. hoppas vi ;)