2010-05-12
 16:56:01

Fått mycket gjort

Ja, jag fick mycket gjort idag :) Skönt för då går dagarna som snabbast! Började ju med att gå hem till mamma imorse. Följde även med henne till hälsocentralen. Efter det gick vi ned på stan och där bjöd mamma på Malaysia mat :) MUMS! Åt 3 små rätter och friterad banan med glass till efterrätt. GOTT! :) Efter det kom älskling och hämtade mig för att sedan åka vidare till barnmorskan. Äntligen! Kändes som det var jätte längesen vi var där :) Allt såg bra ut, väger numera 95 kilo. Men kan inte rå för det heller då jag får mer och mer vätska i kroppen hela tiden. Men men, det är som det är. Hjärtljuden hade sjunkit, låg idag på 135 och har legat på minst 145 alla andra gånger. Men hon sa ju det, hon blir större och då sjunker dom :) Hon ligger fortfarande med huvudet nedåt men det ska väl inte ändras nå mer nu heller. Är nog för trångt för att vrida och vända på sig ;) Får se om vi hinner med nästa tid om 2 veckor eller hur det blir. Hoppas inte ;)

Efter barnmorskan åkte jag och älskling ned på stan och köpte present till Anna som fyller år idag :) Efter det vart det fika på Lasses med födelsedagsbarnet och flera andra :) Trevlans! Vi kunde dock inte stanna så länge eftersom missan skulle hämtas hos veterinären. Vi hämtade henne och åkte direkt hem. Hon fick en tratt på huvudet också som hon inte gillar, haha. Stackarn! :) Men jag säger bara det; Sandvikens veterinär SUGER!! För det första fick inte vi någon tratt på Sotis när han kastrerades, hans kulor satt inuti så dom var tvungen att operera honom och då ska dom ha tratt. Vi fick inget råd om att hålla koll så han inte slickade på såren och dom sa ingenting om någon infektionsrisk. Han skulle egentligen ha exakt samma sak som Sessan. Hur noga är dom då? Inte ett skit .. Han hade kunnat fått jordens infektioner eftersom han slickade på det där. Men vi tänkte inte på det eftersom dom inte sa någonting.. Hon som jobbade i Valbo vart förvånad över att Sotis inte fick samma.. Så, nu vet man ju vilka som är bäst och nogrannast så det blir bara Valbo i fortsättningen..

Nu vet ni vad som hänt idag i alla fall :) Hoppas alla haft en bra dag!


Angelica

Haha, men va?! :D Nej, det har jag inget minne av alls faktiskt.. Men det var ju lite roligt. :o) Stämmer bra det iaf, bodde i Hofors förut. Kul att du kommer ihåg det iaf.. Hehe. Håller helt med när det gäller Sandvikens veterinär.. Dom är verkligen inte djurvänner och tänker enbart på pengar!!! Tycker det är hemskt.. :o( Usch! Kram på dig!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: