2010-07-24
 23:51:51

:)

Idag har mamma fått varit lite barnvakt åt stumpan, vart i 4 timmar så jag och Kim fick lite egen tid :)
Men som jag saknade henne den korta stunden! Det hade gått bra, i alla fall. Lite skrik då och då men mest så var hon på bra humör :) Kim är just nu ute på en prommenad med henne. Får se om det blir nå sömn i natt eller om det blir vaket som alla andra nätter :P Men hon skriker inte och har ont i magen längre, det är hur skönt som helst. Så på nätterna är hon för det mesta på bra humör. När hon inte är det så är hon för trött :)

Det jobbiga är att det duger inte att sitta still utan för att hon ska kunna somna och vara nöjd så måste man gå runt med henne hela tiden. Efter typ 30 rundturer i lägenheten så sover hon, om man har tur ;) Annars så somnar hon när hon äter. Men hellre det än att hon gallskriker och har ont hela natten igenom.. Det är ingen höjdare!
Vi har även varit och letat mindre nappar men det finns ju ingenstans! Apoteket har inga mindre än dom vi redan har. Jag har glömt vad dom på BVC sa att vi skulle köpa, det var i alla fall nå nappar som var kortare och lite mindre än dom som finns i affären. Jaja, vi får väl se. Det skulle vara guld värt om hon började ta nappen snart.

Här kommer lite bilder på lillan :) Dom med lilleskutt(?) tröjan är från idag.













Emmy



Hon är ju hur söt som helst. Har du provat att vagga henne till sömns i en babysitter. Den gick varm här de första tre månaderna och gnisslar nu som sjutton :)



PUBLICERAT: 2010-07-25, 09:06:20 | URL: http://artanimagen.blogg.se/
Angelica

Ja visst är hon :) Ja, vi har provat och det funkar ibland. Men är hon på dåligt humör från början så vill hon inte sitta i en babysitter. Men hon har lyckats somnat i den 2 gånger :)



PUBLICERAT: 2010-07-25, 14:04:12 | URL: http://angelicahedqvist.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: