2010-07-04
 01:46:35

Slapp dag

Klev inte upp ur sängen förns 11.30 men det var riktigt skönt att somna om mellan gångerna Novalie skulle äta :) Förmodligen därför man fortfarande är vaken. Ja, och sen värmen då förstås. Känns som det är 30 grader inomhus och Novalie har lite svårt att sova med. Somnar till och från men det är inte så konstigt. Vi har i alla fall haft en bra kväll idag. Hon somnade så bra hemma hos sin mormor så jag och Kim hann to.m ta en dusch tillsammans när vi kom hem :) Sen vaknade hon och det var dags för mat igen. Men hon har sovit bra till och från sedan dess, vi slapp timmarna med skrik denna kväll :) Hon är lite ledsen mellan gångerna hon är vaken men eftersom hon somnar om rätt snabbt igen så går det bra. Hellre såhär än 3 timmar skrik på raken som det varit de senaste nätterna. :/

Annars idag gick vi hem till min mamma idag runt fem tiden, Kim hade köpt sån här man tonar bilrutor med så han satt i timmar med det. Samtidigt som han höll på att greja med bilen så träffade jag Emelie och Bibbi som var hos mamma :) Novalie fick mera kläder i present, jätte fint!! :) Dom fick hålla lite i lillhjärtat och jag tror Emelie vart helt såld ;) Novalie somnade dessutom så skönt i hennes famn.. Efter att dom åkt åt jag en tårtbit och sen städade jag ur bilen lite. Försökte dammsuga bort hundhåren som sitter som klister efter att förra ägaren inte behagade att städa ur den själv .. Konstigt när man köper en bil ifrån en bilfirma att den inte är tvättad och städad när man köper den.. Det borde fan ingå i priset :P Tänk om Novalie hade varit jätte allergisk mot pälsdjur te.x. Och bilfirman informerade inte ens om att det såg ut sådär inuti .. Hela taket var fullt med vitt hundhår och bak i skuffen ska man ju inte prata om.. Fyfan! Omöjligt att få bort.. Jaja, så är det i alla fall. Olidligt varmt har det varit idag med så det är väl tur man har hållt sig inne med lillskruttan, hon svettades mycket. Badade henne lite idag också, det uppskattades :) Njöt till fullo den sötsaken!! :) Mammas lilla hjärta..

Näe nu ska jag nog försöka sova lite om man lyckas att flytta Novalie från Kims bröst till sängen utan att hon vaknar :P Det blir kanske svårt.. Sov gott i värmen!


angelica

köp en ryktsten på hööks i valbo,taq bort varända hårstrå=D kostar 25 kr å är kanon till soffor mattor med om man har hund el katt:)



PUBLICERAT: 2010-07-08, 10:21:40 | URL: http://davinekevinelias.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: