2010-07-06
 20:27:04

Vad tycker ni?

Jag satt och funderade lite på när det är okej att gå ut på krogen igen? Nu har man ju varit nykter och hemma i över 10 månader. Jag skulle såklart sakna ihjäl mig efter min lilla älskling men jag är bra sugen på att dricka med några vänner och gå ut och dansa :) Jag tycker ju det är så himla roligt. Men man vill ju inte gå ut för tidigt heller så folk börjar snacka.. Det kan dom väl iofs göra ändå.. Men vad tycker ni, hur länge ska man vänta innan man går ut?


Linda - mamma till Liam

jag gick ut första gången när Liam var 2 månader, Och det gick hur bra som hellst Liam har alltid varit så trygg och lugn. Kan bero lite på hur barnet är också :) Men annars så känner du det själv, Och det är bara att skita i vad folk säger, folk kommer alltid att snacka massa!



PUBLICERAT: 2010-07-06, 20:47:09 | URL: http://lindaperssonn.blogg.se/
johanna

Jag tror att du vet när det är tid för att gå ut! och precis som linda sa, det kommer alltid snackas! Det spelar nog ingen roll om hur du gör!

Jag tycker att du ska vara precis som du är, och göra precis som du vill och känner för.. Ingen vet bättre en mamma;)

Jag saknar dig skit mycket, snyggt kort förresten!! PUSSPUSS<3


:)

2 månader väntade jag som sagt alltid någon som pratar skit men det e dom som har problem...du vet ju att du tar hand om din lilla tjej jämt och är en bra mamma så gå ut ha roligt en kväll slappna av :)


mikaela

Jag gick ut första gången när lillan va 2 månader.. saknade henne hur mycket som helst, men visste att hon hade det bra :)


Marina

Den där bilden känner jag igen :P


Sara

jag va inte ut förrens max va 6 nästan 7 månader.. men jag hade inge sug första 4 mån men då börja de komma lite.. men han tog inte ersättning och jag orkade inte pumpa, kom inte överens med pumpen så jag stqannade hemma :)



PUBLICERAT: 2010-07-06, 22:20:35 | URL: http://blondstar.blogg.se/
Mamma

Du kan väl vänta iaf nån månad till så du hinner återhämta dig ordentligt.

Vad folk säger är inget att bry sig i, alla har olika åsikter, du är en bra mamma till ditt barn och det är det viktiga. Sen är det ju bara att hoppas en viss person inte är ute och hittar på en massa lögner bara för att vara elak men henne är det bara o skita i. puss


Anonym

Hon är inte elak å snackar inte om dig hon har sitt liv iinte bryr hon sig om vad DU gör det e hon för gammal för.för den delen så var väl hon ute tidigt hon me?


Elin

Folk kommer alltid snacka, så jag tycker du ska göra precis så som du känner! :) Vill du gå ut ihelgen - gör det! Det är ju inte direkt så att du lämnar din dotter ensam hemma, hon har ju framförallt sin pappa & mormor så vad andra säger spelar ju ingen roll. Det är huvudsaken att du vet hur det ligger till :)



PUBLICERAT: 2010-07-07, 10:58:33 | URL: http://milvisdotter.blogg.se/
Angelica

Anonym, hur kunde du veta vilken mamma menade ? Den personen som vi syftar på blir aldrig för gammal för att snacka skit tyvärr. Det gör hon ju fortfarande! Ja, det var hon.. Hon sket ju i sin son redan från början.



PUBLICERAT: 2010-07-07, 12:28:50 | URL: http://angelicasgraviditet.blogg.se/
Anonym

hon e med sin son jämt så¨e d


Mamma

Jag har inte sagt nå namn så vem tog åt sig?? Nån som känner igen sig?? Menade inte det här med att gå ut tidigt, utan att ljuga om sånt som inte hänt ute på krogen...


sandra

Jag tycker att det känner du själv när du känner dig redo och gå ut och som sagt skit snack kommer man aldrig ifrån det är bara från folk som inte har nått bättre och göra och dom kommer märka det själv sen när dom får barn hur det är , det är bara och inte bry dig om vad folk tycker det tar bara en massa energi :) puss



PUBLICERAT: 2010-07-07, 18:20:21 | URL: http://ssmekstrom.blogg.se/
Anonym

lösenordskydd kanske gumman?


Peter

Hej gumman

Du kan väll gå ut när du vill men man kanske ska se upp med alkoholen med det är min åsikt.

Kram Peter


angelica

ja tycker också 2 månader är lagomt,och då har förmodligen koliken lagt sig lite med,så det kanske blir lättare för den som ska ha henne:)



PUBLICERAT: 2010-07-08, 10:18:10 | URL: http://davinekevinelias.blogg.se/
johanna

Anonym,det finns ingen anledning att Angelica ska skaffa lösenorsdskyddad blogg. För alla som läser denna är sådana som är uppriktigt intresserade om vad hon skriver och då även är hennes vänner.Om du inte förstått saken med att skriva blogg så är det för att ventilera tankar,känslor och händelser i livet.Så om du har problem med vad hon skriver så får du nog lov att sluta läsa..


Milla

Du har ett barn som är yngre än 1 månad och du vill gå på krogen!!??

Sådana "behov" brukar försvinna då man väljer att bli förälder. Och hur kan du överhuvudtaget tänka på att dricka alkohol när du ammar ditt barn.

Jag har följt din blogg länge men nu är det sista gången jag är här inne. Varför valde du att skaffa barn? Verkar som om du inte är mogen för uppgiften. Alla dina inlägg handlar om att du tycker att det är jobbigt på olika sätt.

Jag fick mitt första barn när jag precis fyllt 20 år och allt uteliv försvann pga att jag fördrog att vara tillsammans med honom.

Mitt råd är: Sätt ditt barn i främsta rummet. Det är hennes behov som nu ska vara de viktigaste, inte dina.



//Milla


Anonym

De här var så bra sagt Millan.. helt klockret inlägg vi håller med dig helt och hållet.


Anonym

Ha ha. Patetiska människor.. Ni kallar er själv för "vi" men ni är sån liten skara som tycker som ni gör. Vi skrattar bara åt er:) Skaffa er ett liv istället för att vara avundsjuka på andras. Hon gör helt rätt i att gå ut när hon vill,vissa behöver en paus ifrån vardagen och småbarnslivet då det inte alls är lätt.


angelica

men Milla vilken patetisk människa du är!!!

vill angelica gå u,vad ger dig rätten å kritisera hrnnr som mamma?! hon har vell en pappa till barnet? så om navalie är hemma med han vad fan är det för fel??? andvunsjuka människor,ucha,har du en egen blogg så skulle jag bra gärna vilja läsa den,för du tycker säkert att det är en dans på rosor å ha barn va?! även med kolik,har du haft ett sånt barn? ne det skulle veöll stå att allt är bra inga motgångar va,för det är inte en jäkel som vågar skriva om dem jobbiga sakerna,för då är man som du antyder en dålig mamma,ne fy fan för sånna låga människor som dig..uch...och angelica det är inge som helst fel av dig att gå ut!! vi mammor kan behöva lite tid för vänner lika väl som papporna,om dem så är en månad el 1 år...lyssna inte på sånna där advunsjuka avskum!!!



PUBLICERAT: 2010-07-11, 20:09:27 | URL: http://davinekevinelias.blogg.se/
Emma

Håller med ovanstående Angelica!! Man väljer själv när man är redo, Vill du gå på krogen så gör det. Du kanske inte ens VILL dricka när du väl kommer ut, för det verkar vara det som stör mest!! å eftersom du pumpar ur så är det inga problem det heller. Dessutom så har Novalie en pappa som bryr sig så VART ÄR PROBLEMET!! själv har jag inte druckit eller varit ut än men det är mest för att jag är för bekväm!



kram på er



PUBLICERAT: 2010-07-12, 22:17:21 | URL: http://pemsan.webblogg.se/
LISA

Novalie har två föräldrar. Om Angelica vill gå ut och roa sig tillsammans med sina vänner, betyder väl inte det att hon kommer supa sig redlös varje helg? Hon skulle gott och väl kunna gå ut och träffa sina vänner och få koppla av en kväll. Och bara för att hon vill komma ut en sväng betyder inte det att hon inte tycker om rollen som mamma. Angelica är en bra mamma, och kommer alltid att vara det, oavsett om hon går ut på krogen en gång om året. Jisses, hur man kan kritisera en nybliven mamma på det sättet.



Så Milla, tycker du att Angelica borde vänta tills Novalie blir 18 år gammal och myndig innan hon kan gå ut och roa sig? Blir så arg. Idiot.


lisa

Vilken otrolig dumförklaring av pappan, ni som anser att hon ska sitta hemma med "sitt barn" (det är DERAS barn!) och att det är skithemskt att ha kul en kväll.



Vet ni vad nan är, eller är ni så pass korkade så att ni sitter och spyr galla utan att veta vad ersättning är för något, eller vad vet jag - PUMP kanske.



Kim är fullt kapabel till att ta hand om deras dotter.



Gå ut när du vill bryden, men jag tror minsann att du kommer att somna innan tolvslaget ;) men det är värt ett försök!



PUBLICERAT: 2010-07-13, 17:44:05 | URL: http://chilipinne.blogspot.com

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: