2010-03-25
 20:47:33

Äntligen :)

ÄNTLIGEN börjar det se bra ut hemma :) Nu är det bara hallen och en vägg i v-rummet kvar :D I'm so happy! Jag är grymt nöjd med tapetseringen. Hade ju glömt bort precis alla tapeter vi valt så på ett sätt vart det som en överraskning. Mitt minne är grymt kasst, när tapeterna kommit upp på väggen känner jag inte ens igen dom. Haha! Men köket och sovrummet är heeelt klart och det är så grymt fint! Ser ut som en annan lägenhet :)

Imorgon förmiddag åker vi in till Ikea och handlar hem lite nytt :) Hur kul som helst! Vi ska även köpa utemöbler. 400 kr på Rusta (se bild) Snyggt, eller hur? Me like! Passar perfekt på våran lilla balkong, hehe. Ska även försöka hitta en billig, sån där stor lykta vet ni? Som man kan ha ute med ett ljus i. Fint det kommer bli! Mysipysi!!

Men det är mycket att göra i helgen, städa och tvätta. Har flera Ikea säckar full med bara tvätt, allt måste tvättast eftersom slipdammet har krypit in i garderoberna. :( Det är lite tråkigt, får bli en hel dag med bara tvätt. Hoppas det finns en sån dag, haha. Annars får man väl ta det som hinns med. Men städning blir det, som bara f-n. Måste ju städa jätte noga för att få bort all damm. Tur att mammi finns och kan hjälpa till lite! Kim och dammsugare, ja, dom går inte att lita på. Han kan dammsuga ett halvt rum sen tycker han att han ska ta "rast" och vem får ta resten? Jo, jag :P Men det blir nog skit bra det här. Vi måste skaffa oss ny soffa, köksbord m. stolar och en större säng också innan lillan kommer ut. Jag hoppas att det blir så! Köksbord och säng är i alla fall ett måste för sängen får vi knappt plats i nu (har en 120 bred) så en 160 blir alldeles lagom. Stolarna till köksbordet har blivit skit konstiga så benen har vikt sig på dom. Dåligt som f-n. Så det måste vi också köpa nytt. Är typ 2/4 stolar som går att sitta på.. SYND, för det är ett grymt fint bord.

Ja, men de stora möblerna får vi ta en annan gång för just nu räcker inte ekonomin till. Men det vi ska köpa imorgon är i alla fall också nödvändiga saker. Jag kommer knäppa kort sen så får ni se hur fint det blir :)
Annars idag då.. Gick som vanligt hem till mamma imorse, vi åkte till Hofors en vända också. Sen åkte vi hem och åt fisk :) Japp, inga våfflor idag trots våffel dagen. Hehe! Efter det knallade jag hemåt och städade köket. Runt kl 18 tiden vart det fika på Aldos (Deli eller vad det nu heter) och satt där i cirkus 1 timme med älskling och hans goa vänner. Gick förbi mammsen på vägen hem som ville följa med hit och kolla hur det blivit. Hon gick hem efter en stund och jag satt mig här :) Kim är kvar hos Anna & Patrik och skulle kolla på nå fiskefilmer.

Själv ska man nog hoppa in i en dusch om en stund, blir tidig kväll ikväll igen. Vaknade ju trots allt runt 05.30 tiden så det är man väl värd! Har inte sovit middag idag heller ;) Haha!! Hoppas alla haft en bra dag !!





angelica84

ikea har sängar för 399 kr el om det va 349 tror 2 sängar så det blir 160 cm blev 700 el nå sånt kan man ju köpa ben till el om ni hr ram:))och man får bäddmadrasser med,riktiga dux madrasser iaf:)



PUBLICERAT: 2010-03-27, 10:37:42 | URL: http://davinekevinelias.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: