2010-03-03
 16:47:14

Ingen kastrering

SUCK, säger jag bara. Klev upp 7 imorse och bara längtade tills man fick skjutsa iväg Sotis till veterinären så det blir tyst på kattskrället. Men när man väl kommer dit så hittar dom inte hans testiklar? Happ, missbildad katt också. Så därför lär dom göra som på honorna, operation. Dvs dubbelt så dyrt + förmodligen medicin efteråt. Jag blir så sjukt less. Varför ska allt bara krångla? Dessutom hade dom ingen tid för en sådan operation förns på måndag. Nästan en vecka kvar, hur ska jag stå ut med hans skrikande hela nätterna.. Blir så besviken. Man kunde ju fatta att det skulle vara något mer fel på han. Jaja, men nu är det som det är. Bara vänta, igen då..

När vi kom hem ifrån veterinären igen så följde mamma med upp och åt frukost med mig. Mys :) Efter det låg jag och slappade tills jag somnade runt 11 tiden och vaknade igen kl 13. Då var det bara sätta igång med städningen, musik på hög volym så man vaknade till. Dock hade jag ont i huvudet men jag vägrar att städa i tystnad :P
3 timmars konstant städning, hua mig hur det såg ut. Men nu är det skinande rent igen. Väntar på att kycklingen och riset ska bli klart så man får äta sitt första mål denna dag. Ja, förutom frukosten då. Man är skapligt hungrig men har liksom inte hunnit med att göra någon mat heller.

Till maten ska vi se på den där hundfilmen, Hachiko :) Undra om man gråter och äter samtidigt, haha. Det skulle se roligt ut ;) Bebis lever om i magen som bara den. Speciellt när musiken åker på, då dansar hon ;) Hihi..
Bara denna dag kvar sen imorgon går jag in i vecka 28. Herregud! 2 veckor kvar till vecka 30. Då är det väl ungefär 10 veckor kvar till BF, eller är jag helt ute och cyklar? :P Den 11e mars har vi tid hos BM också, ska nog göra en gynundersökning hos henne för att se att allt står rätt till. Har ju lite problem men jag vill inte oroa mig för mycket heller. Det är säkert ingenting :)

Längtar och längtar tills vagnen kommer, kan jag lova. Som jag ska pilla med den :) Åhh, mysigt.
Längtar såklart tills bebis kommer med men det är lite längre dit.. Hehe..

Hoppas ni får en fortsatt bra onsdag!



ÅH vad jag vill ha denna till sommaren :)


Alexandra

Tänkte bara fråga vilket MVC du går på och vad din barnmorska heter? :)



PUBLICERAT: 2010-03-03, 20:23:46 | URL: http://alexandrawistbacka.bloggplatsen.se
Angelica

Jag går på Sandvikens sjukhus och min barnmorska heter Eva :)



PUBLICERAT: 2010-03-03, 23:04:47 | URL: http://angelicasgraviditet.blogg.se/
Alexandra

Ja men då går vi hos samma barnmorska om det är Eva Gelotte du går hos? :)



PUBLICERAT: 2010-03-04, 12:11:13 | URL: http://alexandrawistbacka.bloggplatsen.se
Angelica

Japp, det är henne jag går hos också :)



PUBLICERAT: 2010-03-04, 14:00:37 | URL: http://angelicasgraviditet.blogg.se/
Alexandra

Läste att ni också beställt en ny Emmaljunga. Hur lång leveranstid har dem sagt till er att det ska ta innan vagnen kommer? Tror dem sa 12 veckor till oss men jag tycker det låter så länge.



PUBLICERAT: 2010-03-04, 22:01:00 | URL: http://alexandrawistbacka.bloggplatsen.se
Angelica

Ja, vi beställde en från Barnens hus. Dom sa upp till 6 veckor till oss. Beror kanske på vilken vagn man valt? Jag tycker 6 veckor lät länge..



PUBLICERAT: 2010-03-05, 00:38:37 | URL: http://angelicasgraviditet.blogg.se/
Alexandra

Vi beställde en Nitro City från Babyproffsen samma dag som vi varit på UL och det var i mitten på januari. Men oss spelar det ingen roll egentligen, har inte tänkt hämta vagnen förens i slutet på maj för samma dag man tar hem vagnen så börjar garantin gälla och jag vill ha kvar den så länge som möjligt eftersom den bara gäller ett år.



PUBLICERAT: 2010-03-05, 08:42:57 | URL: http://alexandrawistbacka.bloggplatsen.se
Angelica

Ja, sen sa hon också att man har en 3 månaders försäkring på vagnen och den börjar gälla så fort man tar ut vagnen.. Men jag kommer inte kunna vänta :) Hehe. Då kan jag ta en egen försäkring isåfall men jag nöjer mig med garantin. Förlorar bara ca 2 månader på garantin iaf så.



PUBLICERAT: 2010-03-05, 09:32:52 | URL: http://angelicasgraviditet.blogg.se/
Alexandra

Jaha, den försäkringen nämnde dem inte för mig men den kanske dem inte ens har på Babyproffsen. Eller så var det jag som inte lyssnade, hade fullt sjå att dreggla över vagnen. :P



PUBLICERAT: 2010-03-05, 18:05:03 | URL: http://alexandrawistbacka.bloggplatsen.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: